«Ο οργανισμός που λέγεται ΑΣΑ κάθε ημέρα μεγαλώνει»

Regista Team15/10/2021

Τα λόγια αυτά του Παύλου Μυροφορίδη, ήταν που προκάλεσαν την μεγαλύτερη αίσθηση στην συνέντευξη της ΑΣΑ παρουσία του Προέδρου Δημήτρη Παπαδημητρίου και του προπονητή Περικλή Αμανατίδη.

«Η πόλη και η πιο μεγάλη ομάδα που την εκπροσωπούσε είχε φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να κάνει ούτε καν …βήματα. Και τώρα με την νέα προσπάθεια θέλει να κάνει άλματα. Με τρία γήπεδα προπόνησης και οργάνωση των Ακαδημιών βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ο Πρόεδρος Δημ. Παπαδημητρίου μου έκανε γνωστό ένα όραμα που μπορούσε να καλύψει την τρέλα αλλά και την διάθεση που έχω για το Ποδόσφαιρο. Τελικά, στην ΑΣΑ μπορεί να φτάνει που υπάρχει μία θέση για την ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ. Οι φίλαθλοι θα είναι υπερήφανοι για αυτό που θα βλέπουν, μία ομάδα ανταγωνιστική που θα μπαίνει στο γήπεδο πάντα για να κερδίσει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Ο καθένας έχει το παρελθόν του και οι επιτυχίες θα συνεχιστούν», κατέληξε ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων.

Δημήτρης Παπαδημητρίου: «Ήρθα για να μείνω»

«Όταν ανέλαβα την ομάδα στην τοπική κατηγορία ήταν στην κυριολεξία υπό διάλυση και η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη με δεδομένη και την αναδιάρθρωση ότι μπορούσε να επιστρέψει στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2, μία επαγγελματική κατηγορία όπως και έγινε. Οι εξελίξεις έπρεπε να τρέξουν πολύ γρήγορα, έγινε η επιλογή ενός πολύ καλού τεχνικού επιτελείου και η ανάκαμψη των Ακαδημιών που δεν ήταν στις πρώτες θέσεις του Τοπικού Ποδοσφαίρου. Οι φίλαθλοι τόσο στα επίσημα ματς όσο κα στα φιλικά έδωσαν δυναμικό παρών αλλά, μπορούν περισσότερα αφού η Καρδίτσα είναι μία μεγάλη πόλη. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια των Δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ, Γιάννη Ρόβα για τις ενέργειες τους όσον αφορά έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο στο ΔΑΚ. Όσον αφορά τους υπόλοιπους φορείς έχουν περιθώρια στήριξης. Ήρθα για να μείνω, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει φέτος. Ο Πρωταθλητισμός είναι στόχος αλλά όχι αυτοσκοπός. Η ομάδα θα είναι εδώ και την επόμενη ημέρα», τόνισε ο Πρόεδρος της ΑΣΑ.

Περικλής Αμανατίδης: «Να τηρήσω την υπόσχεση μου»

«Για όσους με ξέρουν θα θυμούνται ότι μετά την αποχώρηση μου μετά την πρώτη θητεία στους κιτρινόμαυρους, από την οποία είχα τις καλύτερες εντυπώσεις, τόνισα ότι όταν επιστρέψω θα είναι για να πρωταγωνιστήσω. Θέλω λοιπόν να τηρήσω την υπόσχεση μου αφού ο Πρωταθλητισμός πάντα αποτελούσε βασικό στόχο στην καριέρα μου. Σε ένα τοπίο καθόλου σταθερό, αυτό της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 ο οργανισμός που λέγεται ΑΣΑ κάθε ημέρα μεγαλώνει και κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια. Έγινε η επιλογή ενός πολύ καλού ρόστερ με Μ.Ο ηλικίας 26.5 και έντονο το τοπικό στοιχείο αφού 12 παίκτες είναι Καρδιτσιώτες και οι υπόλοιποι 15 ξένοι αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για την δουλειά που γίνεται κάθε ημέρα στο γήπεδο», επεσήμανε ο Προπονητής της ΑΣΑ.

Πηγή: karditsasport

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Related Posts