Ολυμπιακός Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας: Πανέτοιμοι οι κιτρινόμαυροι

AURA TEO
red nose1

Πανέτοιμη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β΄ Πειραιώς είναι η ομάδα μας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League2 Betsson.

Οι «κιτρινόμαυροι» με ανεβασμένο ηθικό μετά τη σπουδαία τους νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας αλλά και την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις και να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Θυμίζουμε πως το βράδυ της Δευτέρας η ΑΣΑ  ανακοίνωσε τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού. Από το σύλλογο τηρήθηκε αυστηρότατα το πρωτόκολλο και ήδη έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση στο προπονητικό κέντρο. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη και του υπόλοιπου προπονητικού team και να είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για την ιδιαίτερα απαιτητική αυριανή αναμέτρηση.

Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β΄ Πειραιώς θα απουσιάσει ο Κωνσταντίνος Πλέγας, ο οποίος είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στην επαναληπτική αναμέτρηση με τον Άγιο Νικόλαο για το Κύπελλο Ελλάδας. Η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης στις 15:00. Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο κ. Τζαμουτζαντώνης του συνδέσμου Χίου, με βοηθούς τους κ.κ. Κοττορό του συνδέσμου Δωδεκανήσου και Αρμακόλα του συνδέσμου Κυκλάδων. 4ος ορίσθηκε ο κ.Στάμος του συνδέσμου Ηλείας.

.
Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts