«Καθάρισε» και τον Ολυμπιακό Β’ η Αναγέννηση Καρδίτσας!

AURA TEO
red nose1

Μία ακόμη φιλική νίκη πέτυχε η ΑΣΑ, επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού Β’ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ήρθε από τα…αποδυτήρια και ανήκε στους κιτρινόμαυρους. Ο Λώττας από τη σέντρα προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Νίκα, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπλόκαρε. Στο 7ο λεπτό ο Λώττας και πάλι εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Τρία λεπτά αργότερα η ΑΣΑ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Γκουγκούδης έκανε το γύρισμα, ο Ξέρρας πλάσαρε, όμως ο Μπαγκαλιάνης έβαλε την κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ. Νέα καλή στιγμή για την Αναγέννηση στο 29ο λεπτό, όταν ο Λώττας εκτέλεσε το φάουλ, ο Ανδρέου έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση όμως δε βρήκε στόχο. Δύο λεπτά αργότερα η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ με τον Αθανασιάδη. Ο Γκουγκούδης με ωραία σέντρα βρήκε τον Αθανασιάδη και εκείνος με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νίκα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι και να δημιουργούν ευκαιρίες προς την εστία του Νίκα. Στο 35ο λεπτό ο Λώττας άνοιξε όμορφα στον Ξέρρα, εκείνος έκανε το σουτ, το οποίο κατέληξε άουτ. Αμέσως μετά νέα ευκαιρία, όταν ο Κουτρομάνος σέντραρε και ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε στα χέρια του Νίκα. Στο 40ο λεπτό η Αναγέννηση έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Ανδρέου βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε όμως ο Κίτσος έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΣΑ να έχει την υπεροχή, να δημιουργεί φάσεις και να προηγείται με 1-0 χάρη στο τέρμα του Αθανασιάδη στο 31ο λεπτό.

Με την ίδια διάθεση να επιτεθεί μπήκε και στην επανάληψη η Αναγέννηση. Ο Μάνιος σούταρε στην κίνηση στο 47′, με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το δοκάρι του Νίκα. Ο Ολυμπιακός «απείλησε» με τον Ξενιτίδη να σουτάρει εκτός περιοχής, όμως ο Θεολόγης μπλόκαρε σταθερά. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν νέα καλή στιγμή με τον Βοΐλη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ και τον Θεολόγη να αποκρούει. Οι γηπεδούχοι όμως έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, με τον Μπιανκόνι στο 85ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπραμπίγια και φάση διαρκείας ο Μπιανκόνι με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στουρνάρα για το 2-0. Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι με την ΑΣΑ να παίρνει ακόμη μία φιλική νίκη με σκορ 2-0 χάρη στα τέρματα των Αθανασιάδη 31′ και Μπιανκόνι 85′.

Η αρχική σύνθεση που επέλεξε ο Περικλής Αμανατίδης: Ντιμίτροβιτς, Κουτρομάνος, Ανδρέου, Κοτσώνης, Γκουγκούδης, Πλέγας, Γκίνη, Μάνιος, Λώττας, Ξέρρας και Αθανασιάδης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μ.Θεολόγης, Μπάλλας, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης, Μπακρατσάς, Λαγός, Μπραμπίγια, Μπιανκόνι, Πολίτης, Β.Θεολόγης, Οικονόμου

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts