Επιβεβαίωση regista: Ανακοίνωσε Γιώργο Μόσιαλο η ΚΑΕ Λάρισα

mosialos regista
AURA TEO
red nose1

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη από τις 21 Αυγούστου, η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ετοιμαζόταν να κάνει μεταγραφικό ντεμαράζ με τους Μούρτο, Καμπερίδη, Παπαδάκη και Μόσιαλο, όπως κι έγινε τελικά και όλοι οι παίκτες ανακοινώθηκαν από τη λαρισινή ΚΑΕ.
Σήμερα λοιπόν, ανακοινώθηκε κι επίσημα η απόκτηση του Γιώργου Μόσιαλου επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας, ενισχύοντας έτσι η ΚΑΕ Λάρισα τον ελληνικό κορμό της ομάδας με έναν Λαρισαίο φέρελπι ταλαντούχο μπασκετμπολίστα που τα τελευταία πέντε χρόνια δοκίμαζε την τύχη του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μόσιαλου, προσθέτοντας έτσι έναν ακόμη Λαρισαίο παίκτη στο ρόστερ της.

Ο 23χρονος (26/12/97) Λαρισαίος guard άρχισε να παίζει μπάσκετ στην ακαδημία του Δήμου Λαρισαίων και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΑΕΛ, αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία με τον Φοίνικα Λάρισας για να ακολουθήσουν πέντε χρόνια στο αμερικάνικο κολεγιακό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος στο Knox College (D3), το UPTER (D1) και το WNMU (D2), αποφοιτώντας με άριστα στην διοίκηση επιχειρήσεων.»

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts