Ετοιμάζεται για μεταγραφικό ντεμαράζ η ΚΑΕ Λάρισα!

Regista Team21/08/2020
AURA TEO
red nose1

Η Λάρισα Bread Factory συνεχίζει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα του Λίνου Γαβριήλ βρίσκεται πολύ κοντά σε αρκετές περιπτώσεις που απομένουν τα τυπικά ώστε να θεωρούνται παίκτες της ομάδος.

Τα βήματα που κάνει η Λάρισα Bread Factory στο μεταγραφικό παζάρι είναι μεθοδικά και προσεκτικά.

Ο Λίνος Γαβριήλ θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα είναι «γεμάτο» και ταυτόχρονα θα μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα τον αντίπαλο που θα έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Basket League.

Την ίδια στιγμή, σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο ελληνικός κορμός της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ είναι μια ανάσα από την συμφωνία με τον Σπύρο Μούρτο με τις δυο πλευρές να έχουν καθίσει στο τραπέζι και να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες επαφές.

Ο 30χρονος άσος προέρχεται από δύο «γεμάτες» σεζόν στην Λήμνο, με τη φανέλα του Ηφαίστου, παίζοντας σημαντικό ρόλο για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο στα 20 παιχνίδια που αγωνίστηκε, στο πρωτάθλημα της Basket League, μέτρησε 4,5 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 42,2% στα δίποντα.

Spiros Mourtos

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal των δύο πλευρών, ο Μούρτος θα γίνει ο δεύτερος παίκτης του Ηφαίστου Λήμνου που θα μετακομίσει στη θεσσαλική πόλη, μετά τον Τζέρι Σμιθ, ο οποίος και αποτέλεσε την πρώτη επίσημη μεταγραφή της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory.

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες η ΚΑΕ Λάρισα είναι επίσης κοντά και στην απόκτηση του Μιχάλη Καμπερίδη ο οποίος επίσης θεωρείται “κλεισμένος” και απομένουν τα τυπικά.

kamperidis regista

Επίσης παίκτης της Λάρισας λογίζεται και ο 20 χρόνος γκαρντ Κωνσταντίνος Παπαδάκης ο οποίος είναι πολύ καλός σουτέρ με έφεση στο σκοράρισμα καθώς ο μονοετής δανεισμός του στην ομάδα του Λίνου Γαβριήλ από τον Παναθηναϊκό έχει «κλειδώσει».

Ο Γαβριήλ ήθελε έναν παίκτη με καλό περιφερειακό σουτ, που θα ενισχύει παράλληλα και τον ελληνικό κορμό του ρόστερ και η περίπτωση του γκαρντ του «τριφυλλιού ξεχώρισε από τις πρώτες μέρες.

papadakis

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες μας η Λάρισα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού αθλητή και ο λόγος για τον Γιώργο Μόσιαλο, έναν νεαρό ταλαντούχο αθλητή ο οποίος είναι 23 ετών στο παρελθόν αγωνιζόταν στην ΑΕΛ ενώ το τελευταίο διάστημα δοκίμασε τις τύχες του και σε κολέγιο στο New Mexico στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts