Παρουσιάζει τα νέα της αποκτήματα η ΑΕΛ – Κάλεσμα για την «πρώτη»

AURA TEO
red nose1

Ανακοίνωση – κάλεσμα ενόψει της πρώτης προπόνησης της χρονιάς εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ:

Αγαπητοί Λαρισαίοι συμπολίτες,

Φίλες & Φίλοι της ΑΕΛ,

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ εδώ και ένα χρόνο περίπου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα ώστε να δούμε ξανά από τη φετινή χρόνια, την ομάδα μας εκεί που τη φανταζόμαστε.

Η επάνοδος της ΑΕΛ στο AEL FC arena, σηματοδοτεί την απαρχή αυτής της νέας σημαντικής ιστορικής περιόδου. Τα φετινά εισιτήρια διαρκείας έχουν μία απόλυτα στοχευμένη τιμολογιακή πολιτική.

Στόχος μας λοιπόν για φέτος είναι να μπορέσει ο κάθε φίλαθλός μας να απολαύσει την ομάδα με το χαμηλότερο οικονομικό βάρος.
Από αυτήν λοιπόν την κοινή προσπάθεια δεν μπορεί να απουσιάζει επ’ ουδενί το μεγαλειώδες φίλαθλο κοινό της ΑΕΛ.

Σας καλούμε να προσέλθετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην Πρώτη φετινή προπόνηση στο Arena fc και να ξεκινήσετε να αγοράζετε μαζικά τα πιo οικονομικά εισιτήρια διαρκείας που εκδόθηκαν ποτέ.

Αποδείξτε την αγάπη σας για την ΑΕΛ ειδικά σε αυτή τη κρίσιμη για την ομάδα χρονιά. Δείξτε την απαιτούμενη στήριξη και την εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς αυτά είναι τα στοιχεία που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

Αύριο Τρίτη 1 Αυγούστου 2023 δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς! Γεμίζουμε το AEL FC arena και στέλνουνε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι η ΑΕΛ είναι πολύ Μεγάλη για όσους επιβουλεύονται τη θέση της ή μικρόψυχα επιθυμούν να τη βλάψουν.

Καλή αντάμωση

Η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων

Την Τρίτη (1/8) και ώρα 12 μ.μ. στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των έως τώρα μεταγραφικών αποκτημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts