Παπαδημητρίου: «Φέτος πρέπει να είναι η χρονιά μας»

AURA TEO
red nose1

Χρονιά υπέρβασης θα είναι η φετινή για την Αναγέννηση Καρδίτσας σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Ήταν η πρώτη «είδηση» που έδωσε, Δημήτρης Παπαδημητρίου όταν την ανέλαβε στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2.

«Ήρθα στην ομάδα για να κάνω το όνειρο πραγματικότητα. Την υπέρβαση για την οποία προσπαθεί τόσα χρόνια. Φέτος πρέπει να είναι η χρονιά μας όσον αφορά την άνοδο στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ».

Μετά από δύο χρόνια προσπάθειας και με μπάτζετ Πρωταθλητισμού αυτός τελικά δεν ήρθε. Δεν είναι και ότι το πιο εύκολο. Το τι ακριβώς μπορεί να φταίει δεν είναι του παρόντος να συζητηθεί. Η επόμενη ημέρα απασχολεί όλους όσους ασχολούνται με την κορυφαία ομάδα του Νομού.

«Ας μην έχει καμία αμφιβολία ο φίλαθλος κόσμος της ΑΣΑ ότι και φέτος η ομάδα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα οργανωθεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχει χρόνος αλλά προγραμματισμός αφού το Πρωτάθλημα έχει τόσα προβλήματα να λύσει και σίγουρα δεν θα αρχίσει στην ημερομηνία που έχει οριστεί. Υπήρχαν παίκτες που ήθελαν να φύγουν, κάποιοι άλλοι που δεν ήταν δυνατόν να μείνουν αλλά σε κάθε περίπτωση το ρόστερ θα είναι αντάξιο του στόχου. Ουδείς αναντικατάστατος. Και ο Προπονητής θα είναι επιπέδου. Ένα «όνομα» που μπορεί να στηρίξει μία πιθανή άνοδο. Φέτος πρέπει να είναι η χρονιά μας», κατέληξε ο Πρόεδρος των κιτρινόμαυρων.

Πηγή: karditsasport

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κλείδωσε» του επιθετικού στον Ολυμπιακό Βόλου!

«Ψάχτηκε» για πρώην επιθετικό του Βόλου η Νίκη, αλλά…

Κύκλωμα στημένων αγώνων: Μπλεξίματα και για δεύτερο παράγοντα ομάδας του Νομού Λάρισας

Θυμήθηκε το βολιώτικο clasico ο Κατσούλης – «Οι εφημερίδες έγραφαν Νίκη Βόλου-Κατσούλης 0-0!»

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.