ΑπόψειςBlog: Αυτή τη Νίκη θέλει να βλέπει ο κόσμος της

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/06/blog-regista.jpg

Τα λόγια πολλές φορές δεν φτάνουν για να περιγράψεις μία κατάσταση, και παρότι η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για να γίνει το “ταμείο”, τα πρώτα συμπεράσματα για το τι μπορεί να έφταιξε στη “φετινή” Νίκη Βόλου έχουν βγει.

Με το πρωτάθλημα να είναι εν εξελίξει και βαθμολογικά η Νίκη να μην είναι αδιάφορη, δεν είναι το πλέον δόκιμο να καταγράψεις τα σωστά και τα στραβά της της σεζόν που ρίχνει αυλαία στα τέλη του Ιούνη. Μετά το ματς με την Επισκοπή θα υπάρξει χρόνος και χώρος για απόψεις ή αναλύσεις.

Το κριτήριο του κόσμου 99 στις 100 φορές είναι αλάνθαστο, και κάτι που αποτυπώθηκε σε κερκίδα, ΜΜΕ αλλά και στα social media μετά το ματς με την Καλαμάτα είναι ότι εάν το αγωνιστικό τμήμα είχε αυτό το πάθος και αυτή τη θέληση για τη νίκη καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, η κουβέντα που θα εμπεριείχε τις λέξεις (παραμονή, Αστέρας Βλαχιώτη, Ασπρόπυργος κλπ.) θα ήταν για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας.

Βέβαια δεν μπορούν κάτω από το “πέπλο” της πιθανής έλειψης πάθους ή αδιαφορίας να κρυφτούν οι όποιες αστοχίες, παραλείψεις και λάθη. Όπως και να έχει, ο χρόνος πίσω δεν γυρνά και σίγουρα το καλοκαίρι πρέπει να γίνουν κάποιες επιβεβλημένες αλλαγές.

Eν κατακλείδι, το συμπέρασμα που βγήκε την Κυριακή είναι ένα και απλό: “Χάνει ή κερδίζει αυτή τη Νίκη θέλει να βλέπει ο κόσμος της”.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1

Σχετικές Αναρτήσεις