Αναγέννηση ΚαρδίτσαςAναγέννηση Καρδίτσας: Ετοιμάζει τη νέα «φουρνιά» ποδοσφαιριστών

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/anagennisi_karditsas_regista.jpg

barbersalon Avra

Tη νέα «φουρνιά« ποδοσφαιριστών για το μέλλον ετοιμάζει η Αναγέννηση Καρδίτσας, με τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου να είναι εξαιρετική.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Μαζί με την ανδρική ομάδα που δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι πως συνεχώς βελτιώνεται και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, παράλληλα και η ομάδα Νέων δικαιολογημένα δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον του Συλλόγου μας.

Η καθημερινή σκληρή δουλειά που γίνεται σε αυστηρά επαγγελματικά πλαίσια αρχίζει και αποδίδει καρπούς. Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα Νέων και κανείς ακόμη δε ξέρει πότε αυτό θα γίνει, ωστόσο άπαντες στην Αναγέννηση έχουν επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη των νεαρών αθλητών μας. Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο πρόεδρος της ομάδας μας κ.Δημήτρης Παπαδημητρίου, η βάση του Συλλόγου είναι οι Ακαδημίες του. Σε αυτό το πλαίσιο δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη τους, ώστε να εκσυγχρονιστούν και να κινηθούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Φυσικά σε αυτό συνέβαλαν καθοριστικά και τα βελτιωτικά έργα στο προπονητικό μας κέντρο «Γεώργιος Μπαζής», το οποίο πλέον προσφέρει τη δυνατότητα τόσο στην Ανδρική ομάδα όσο και στις Ακαδημίες να προπονούνται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Η ομάδα Νέων της Αναγέννησης συνεχίζει την προετοιμασία της και περιμένει τις εξελίξεις, Μέχρι τότε όμως προπονείται καθημερινά και σε επαγγελματικά πρότυπα, δίνοντας μια σειρά από δυνατά φιλικά παιχνίδια, με στόχο φυσικά την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως έχει τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΛ, τη Νίκη Καμινάδων, τον Θεσσαλικό Ματαράγκας, τον Αστέρα Καρδίτσας, τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ενώ σήμερα επικράτησε εκτός έδρας του Μουζακίου, δείχνοντας πως μέρα με την μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι «ωριμάζει» ποδοσφαιρικά και όχι μόνο. Φυσικά σε αυτά τα παιχνίδια, το σκορ δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα ματς έδειξε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο, δείχνοντας πως βαδίζει στο σωστό δρόμο, ώστε να «βγουν» από εκεί οι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν και την Ανδρική ομάδα μας. Θα πρέπει να σημειωθεί πως με την ομάδα Νέων αγωνίζονται οι Γκαντής, Β.Θεολόγης και Τ.Ζάγγος, Οικονόμου, οι οποίοι έχουν υπογράψει ήδη επαγγελματικά συμβόλαια και υπολογίζονται κανονικά και για την πρώτη ομάδα. Μέσα από τις συμμετοχές τους με τους Νέους αποκτούν αγωνιστικό ρυθμό, ενώ αποδεικνύουν πως μόνο τυχαία δε θεωρούνται τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής μας. Άλλωστε ο προπονητής μας κ.Περικλής Αμανατίδης δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομάδα Νέων, καλώντας συνεχώς ποδοσφαιριστές της στις προπονήσεις της Ανδρικής ομάδας, ώστε να αποκτούν εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο. Δεν θα πρέπει φυσικά να παραλείψουμε την πραγματικά σπουδαία δουλειά που κάνει όλο το προπονητικό τιμ, ο κ.Γιάννης Ποντίκας, ο κ.Γιώργος Κεφαλάς και ο κ.Κώστας Νταβουλιάκος, οι οποίοι ασχολούνται λεπτομερώς με την εξέλιξη όλων των νέων παιδιών.

Και όλα αυτά ενώ το παρών σε κάθε φιλική αναμέτρηση αλλά και σε αρκετές προπονήσεις δίνουν ο πρόεδρος της ομάδας μας κ.Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο προπονητής μας κ.Περικλής Αμανατίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής μας κ.Παύλος Μυροφορίδης, ο Γενικός Αρχηγός μας κ.Βαγγέλης Αγγέλης, ο αρχισκαουτερ και άμεσος συνεργάτης του κ.Μυροφορίδη, κ.Δήμος Τζέκος αλλά και μέλη της Διοίκησης, δείχνοντας έμπρακτα πως και οι Ακαδημίες και η ομάδα Νέων αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες των διοικούντων το Σύλλογο.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube