Παραίτηση Φραντζέσκου στον Απόλλωνα Λάρισας;

AURA TEO
red nose1

Θέμα με τον Κώστα Φραντζέσκο φέρεται να δημιουργήθηκε στον Απόλλωνα Λάρισας μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο τεχνικός των κυανόλευκων υπέβαλε την παραίτηση του έπειτα από ένα επεισόδιο που υπήρξε μετά το πέρας του αγώνα, με τη διοίκηση της ομάδας να μην την αποδέχεται και να προσπαθεί να τον μεταπείσει.

Τονίζεται ότι ο επίσημος Απόλλων δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του a-sports:

“Σπουδαίο διπλό πήρε στη Δράμα επί της Δόξας ο Απόλλων Λάρισας στη μεσοβδόμαδη 19η αγωνιστική την Τετάρτη (7/4), αλλά τα όσα επακολούθησαν δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα…

Στους Θεσσαλούς επικρατεί μεγάλος αναβρασμός, ο οποίος ξεκίνησε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν πριν αποχωρήσει η αποστολή για τη Λάρισα υπήρξε επεισόδιο με αποδέκτη τον Κώστα Φραντζέσκο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν έντονα παράπονα για τις επιλογές και το ματς…

Το όλο θέμα πήρε διαστάσεις, τα νέα «έφτασαν» μέχρι την Αθήνα και κινητοποιήθηκε μέχρι και η οικεία αστυνομική διεύθυνση! Ωστόσο, ο Κώστας Φραντζέσκος, όταν ρωτήθηκε αρμοδίως υποστήριξε ότι δεν έγινε τίποτα και όλα είναι εντάξει.

Η κατάσταση, πάντως, αντί να ομαλοποιηθεί έγινε χειρότερη, καθώς ο Φραντζέσκος εν συνεχεία δήλωσε παραίτηση!

«Ουδέν σχόλιον… Αυτή τη στιγμή ουδέν σχόλιον, αυτό έχω να πω μόνο», ήταν η απάντηση του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, όταν το a-sports.gr επικοινώνησε μαζί του την Πέμπτη (8/4) και τον ρώτησε αν αληθεύει ότι παραιτήθηκε.

Ο 52χρονος προπονητής, γίνεται σαφές ότι έτσι ναι μεν δεν θέλησε να επιβεβαιώσει κάτι, αλλά ούτε και να διαψεύσει. Κάτι, που σημαίνει πως το μόνο σίγουρο είναι ότι πιστοποίησε ότι υπάρχει ζήτημα.

Το ρεπορτάζ, πάντως, δικαιολογεί τη στάση Φραντζέσκου, καθώς η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας δεν έκανε δεκτή την παραίτηση και θέλει να τον μεταπείσει.

Η προσπάθεια των διοικούντων τη θεσσαλική ομάδα είναι λογική, καθώς με τον 52χρονο προπονητή οι «κυανόλευκοι» όχι απλά κατάφεραν να φύγουν από την ουρά της βαθμολογίας, αλλά έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία με αποτέλεσμα να έχουν ελπίδες ακόμα και για είσοδο στα πλέι οφ!

Στον Απόλλωνα Λάρισας, πάντως, αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Φραντζέσκο και… ούτε γάτα, ούτε ζημιά.”

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts