Φιλικό σε ωραίο κλίμα με τελικό νικητή τον Απόλλωνα Λάρισας

Regista Team11/10/2020
AURA TEO
red nose1

Στο φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Αγιά, ο τοπικός Δωτιέας, που είχε ρεπό από την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ καθώς αγωνιζόταν με τον Τύρναβο που δε δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Γιάννης Μάγγος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο φιλικό της ομάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Παρόλο που αγωνίστηκε με πολλές ρεζέρβες, η ομάδα της Φιλιππούπολης έκανε αισθητή τη διαφορά δυναμικότητας, επικρατώντας με 0-2 του μαχητικότατου Δωτιέα Αγιάς, δείχνοντας πως και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να πρωταγωνιστήσουν στα πρωταθλήματά τους.

Μπορεί να μην είχε πολλές ευκαιρίες το ματς, όμως είχε πολύ καλό ρυθμό και φιλικό κλίμα για τις δύο ομάδες, με τον Δωτιέα να βραβεύει τον πολύπειρο στόπερ του Απόλλωνα, Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος στο 24′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Το 0-2 ήρθε 15 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα μετά από κεφαλιά του 15χρονου! Ζαχόπουλου, ο οποίος έδειξε δείγματα του ταλέντου που διαθέτει και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον, την οποία έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Φαρμάκας και ο Τασιούλης πήρε το “ριμπάουντ”, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

 

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Σούλης, Τσακάλι, Δημολιός, Μακρής, Ντακούλας, Γούτος, Παπαγιαννούλης, Τσιρογιάννης, Χατζής.

Αγωνίστηκαν και οι: Φασούλας, Φουκαλάς, Φαρμάκας, Σπετίμ, Τσιάμης, Κόκκινος, Βλάχος, Χονδροδήμος, Νεόπουλος.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Αστράς, Μόρας, Μπρέμπος, Αντεμάϊ, Μπριάν, Φρανσουά, Γεωργακόπουλος, Καλούσης, Μπάμπης, Μπούσης, Νούσιος.

Αγωνίστηκαν και οι: Τασιούλης, Νύκταρης, Πρίφτης, Καμπέρης, Μπαλογιάννης, Ζαχόπουλος, Λουκάς.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts