Φιλικό «ξεμούδιασμα» για την ΑΣΑ!

AURA TEO
red nose1

Με το μυαλό στην αναμέτρηση με τον Πιερικό βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΣΑ.

Το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε λόγω «Έλπιδας», με τους ανθρώπους της Αναγέννησης να εκμεταλλεύονται το κενό, κάνοντας ένα δυνατό φιλικό.. ξεμούδιασμα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ενόψει της συνέχειας της Super League 2.

Η ενημέρωση των κιτρινόμαυρων:

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για την ομάδα μας- Ανεβάζει «στροφές» ενόψει Πιερικού!

Μπορεί η προγραμματισμένη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό να αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας, όμως η ομάδα μας δεν έχασε την ευκαιρία και έδωσε μία φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ο οποίος είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής.

Στο γήπεδο λοιπόν του Απόλλωνα, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, χάρη στη σπουδαία δουλειά των ανθρώπων που το επιμελούνται, η Αναγέννηση είχε την ευκαιρία να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, λίγες ημέρες πριν την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Σε τέτοια παιχνίδια φυσικά το αποτέλεσμα δεν έχει καμία απολύτως σημασία, όμως οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν να είναι απόλυτα έτοιμοι, να έχουν τεράστια θέληση και να «ζεσταίνουν τις μηχανές» ενόψει του πρωταθλήματος, ενώ είχαν και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας. Στα ιδιαίτερα θετικά σημεία το ανεπίσημο ντεμπούτο των Μπαντιμπανγκά και Δημούτσου, οι οποίοι έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση και πανέτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα, ενώ οι μοναδικοί που δεν αγωνίστηκαν ήταν οι Κλάους Αθανασιάδης και Τάσος Λαγός, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται αύριο να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Για πρώτη φορά στη σεζόν λοιπόν ο προπονητής μας, κ.Περικλής Αμανατίδης, θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους πλην του Μαγκαγέ Γκουέγ, ο οποίος σήμερα έκανε διπλή προπόνηση και στη συνέχεια παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Μέρα με την μέρα ανεβάζει ρυθμούς και μετρά αντίστροφα για την ενσωμάτωση του με την υπόλοιπη ομάδα.

Μετά από ένα διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα μας επιστρέφει και είναι έτοιμη να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πιερικό της Κυριακή στις 14:45.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου για τη διεξαγωγή της σημερινής φιλικής αναμέτρησης αλλά και την άριστη φιλοξενία.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts