Νιάρος: “Στόχος του ΑΟΤ η παραμονή, να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται”

AURA TEO
red nose1

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 Ράδιο Ζυγός «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» μίλησε ο αρχηγός του ΑΟ Τρίκαλα Χρήστος Νιάρος.

Αρχικά ευχήθηκε υγεία: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλον τον κόσμο και να έχουμε μία καλή χρονιά. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν, έχουμε τώρα τρεις εβδομάδες και περιμένουμε τις αποφάσεις των λοιμωξιολόγων από μέρα σε μέρα ευελπιστώντας σε ένα καλύτερο αύριο, σε μία κανονική ροή, ώστε να ξεκινήσουν επιτέλους τα πρωταθλήματα. Ευελπιστώ ότι τώρα με το εμβόλιο τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Η λίγκα θεωρεί ότι είναι έτοιμη για την εναρξη αλλά την απόφαση θα την πάρουν οι επιστήμονες: «Η SL2 είναι έτοιμη οσον αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά όσο τα κρούσματα δεν υποχωρούν δεν μπορούν οι επιστήμονες να πάρουν απόφαση για έναρξη. Με την υγεία των ανθρώπων δεν μπορείς να παίξεις».

Για την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είπε: «Η κατάσταση αυτή μας έχει κουράσει και σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά. Είμασταν σε μία απραξία τεσσάρων μηνών με την πρώτη καραντίνα, κάναμε προετοιμασία και μετά σταματήσαμε ξανά. Είναι μία κατάσταση πολύ δύσκολη, πέρα από το αθλητικό κομμάτι. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε, σε μία εβδομάδα, σε έναν μήνα ώστε να κάνουμε τον προγραμματισμό».

Χαρακτήρισε εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, η καθυστέρηση μας βοήθησε να έρθουμε και πιο κοντά με τους νεαρούς παίκτες. Είμαι βέβαιος ότι με την πάροδο του χρόνου θα κάνουμε και ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο».

Για το τι θα δούμε φέτος από τον ΑΟΤ και τους στόχους σημείωσε: «Θα έχουμε μία ομάδα ανταγωνιστική που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Υπάρχει έντονο νεαρό στοιχείο και είναι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά όχι μόνο στον ΑΟ Τρίκαλα αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο στόχος είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα όσο ψηλότερα τερματίσουμε τόσο καλύτερα για όλους μας».

Τέλος αναφέρθηκε και στην μεταμόρφωση του γηπέδου: «Το γήπεδο είναι πανέμορφο, και οι αγωνιστικός χώρος, και οι κερκίδες και είμαστε άτυχοι που δεν μπορούμε να το χαρούμε και εμείς και ο κόσμος που είναι πάντα στο πλευρό μας».

Πηγή: goaltrikala.gr

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts