Μάγγος: Αν δεν ξεκινήσουμε μέχρι τις 16 Ιανουαρίου τότε να πούμε … αντίο στη φετινή σεζόν

Regista Team29/12/2020
AURA TEO
red nose1

Προβληματισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις εμφανίζεται ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Γιάννης Μάγγος καθώς με τα δεδομένα που εμφανίζονται όλα είναι στον “αέρα” για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 με τον Γιάννη Μάγγο να τονίζει χαρακτηριστικά πως “αν δεν ξεκινήσουμε μέχρι τις 16 Ιανουαρίου τότε να πούμε … αντίο στη φετινή σεζόν

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του στην Εφημερίδα “Ελευθερία”

«Αν δεν ξεκινήσουμε μέχρι τις 16 Ιανουαρίου τότε είναι προτιμότερο να πούμε… αντίο στη φετινή σεζόν.

Εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια πλέον, κάνουμε συνεχώς τεστ και ό,τι προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, αλλά όσο δεν ξεκινάμε τα βλέπουμε όλα… μαύρα.

Γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας;

Πότε θα βγει το πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος; Κανείς μας δεν αμφισβητεί το μέγεθος του προβλήματος, τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλονται για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Όμως αν μια εβδομάδα οι ελπίδες αυξάνονται και την επόμενη ξεκινάμε πάλι με γρίφους, τότε ας πάμε καλύτερα στα σπίτια μας.

Βαδίζουμε πάνω σε τεντωμένο σχοινί, πολλές οικογένειες των ομάδων της Super League 2 αλλά και της Football League πεινάνε στην κυριολεξία και αν άμεσα δεν αρχίσουν τα πρωταθλήματα, τότε θα έρθουν ακόμα δυσκολότερες ημέρες…».

Να σημειώσουμε πως καθημερινά γίνονται προπονήσεις στον Απόλλωνα και οι ποδοσφαιριστές με πολλή υπομονή αναμένουν πως τις δυσάρεστες καταστάσεις, θα διαδεχθούν και ευχάριστα νέα.

Πηγή:”Ελευθερία” 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts