Καραπαπάς: “Μου έκλεψαν την τσάντα με το όπλο μου”

Regista Team20/02/2021
AURA TEO
red nose1

Ο Δ’  αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε μέσω Facebook μετά από αναφορές σε ΜΜΕ σχετικά με την απώλεια του όπλου και τη σύλλυψή του με χειροπέδες για “πλημμελή φύλαξη οπλισμού”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Κατήγγειλα σήμερα την κλοπή της τσάντας μου που μέσα περιείχε το νόμιμο όπλο μου. Πήγα όπως κάθε νόμιμος πολίτης και κατήγγειλα την απώλεια αλλά όταν έχεις νόμιμη άδεια και σου κλέβουν το όπλο υπάρχει μια παράλληλη τυπική διαδικασία ενός πλημμελήματος που λέγεται πλημμελής φύλαξη οπλισμού, η οποία φυσικά τηρήθηκε και για μένα όπως για όλους.

Φυσικά εδώ έχουμε κλοπή και όχι απώλεια. Εγώ δεν έχασα κάτι αλλά μου το έκλεψαν»

Ούτε χειροπέδες μου πέρασαν φυσικά όπως λέει η πουρομπεμπέκα που βγαίνει στις εκπομπές του Θωμαίδη. Δεν της τα είπε καλά ο ρουφιάνος της γραμματέας στο δικαστήριο Πειραιά!»

Βέβαια έτσι αστραπιαία που τα έμαθε όλα, μπαίνουν άλλες σκέψεις για την κλοπή γενικώς… Όπως επίσης αναρωτιέμαι για πόσο θα γελοιοποιούν την Δικαιοσύνη με διαρροές και ρουφιανές κάποιοι που θα έπρεπε να την προστατεύουν! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ JURASSIK PARK πρός τιμής της πουρομπεμπέκας!!!»

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts