Γρηγορίου: «Φουλ επίθεση για την παραμονή»

AURA TEO
red nose1

Το… στίγμα του για τη Λαμία που θα δούμε από εδώ και πέρα, έδωσε την Πέμπτη ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Στην πρώτη του γνωριμία με τους ρεπόρτερ της ομάδας , ο 47χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συνεργάτες του θα κάνουν τα πάντα, για να καταφέρει h Λαμία να παραμείνει στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Λαμία -στη θέση που βρίσκεται- αποτελεί για εμένα προπονητική πρόκληση και για αυτό είμαι εδώ. Η πρόταση που μου έκανε ο κ. Παπαϊωάννου μου δείχνει πως υπάρχει εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Στη συνομιλία που είχαμε, μου έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει υπέρβαση για να σώσει την ομάδα. Όλα αυτά συνηγορούν για εμένα να δεχθώ την πρόκληση και να αναλάβω τη Λαμία σε αυτό το πολύ δύσκολο μονοπάτι που έχει να διαβεί. Η αλήθεια είναι πως 9 στους 10 θεωρούν πως πολύ δύσκολα η ομάδα θα καταφέρει να σωθεί. Εμένα αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο και για αυτό είμαι εδώ.

Σίγουρα θα ενισχυθούμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Έχουμε βάλει κάτω τα πλάνα μας. Θα δώσουμε τεράστιο αγώνα για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα κάνουμε τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση, για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία με ότι δυσκολίες υπάρχουν. Και η αλήθεια είναι πως στη θέση που βρίσκεται είναι πάρα πολλές».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Η φιλοσοφία μου γενικά είναι πως με το βαθμό της ισοπαλίας ούτε πρωτάθλημα παίρνεις, ούτε παραμονή μπορείς να πετύχεις. Αν με γνωρίζετε και προπονητικά θα ξέρετε ότι μου αρέσει να ρισκάρω, να παίζω επιθετικά, να ανεβάζω ψηλά τις γραμμές και να ψάχνω τη νίκη ότι κι αν συμβαίνει στο παιχνίδι. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Πόσο μάλλον σε αυτή τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, που απομένουν 23 παιχνίδια. Μόνο οι τρεις βαθμοί μπορούν να δώσουν ώθηση στην ομάδα, για να εκπληρώσει το στόχο μέσω βαθμολογίας. Στόχος μας είναι να παίξουμε επιθετικά. Πρέπει να παίξουμε έτσι και σε αυτό θα δώσουμε περισσότερη έμφαση, από χθες κιόλας που ξεκίνησα».

Για τα μεταγραφικά: «Είμαστε σε συζητήσεις με τον πρόεδρο. Σίγουρα θα προβούμε σε 4 – 5 κινήσεις. Είναι πολύ δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Ότι άλλο προκύψει κατά τη διάρκεια, ο πρόεδρος είναι διατεθειμένος να το δουλέψουμε».

Το μήνυμα του για τον κόσμο: «Γνωρίζω ότι από το καλοκαίρι δεν έχουν χαρεί σχεδόν καθόλου. Οπότε για εμάς είναι σημαντικό μέλημα να μπορέσουμε να τους δώσουμε χαρά. Και ολοκληρωτική χαρά το Μάιο, έχοντας εξασφαλίσει τη σωτηρία της ομάδας».

Για αποχωρήσεις: «Όλα εξετάζονται. Μόλις έχω έρθει στην ομάδα, θα πρέπει να τα αξιολογήσω και να μπορέσουμε να πάρουμε αποφάσεις σύντομα».

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts