Αλμυρός: Ανακοίνωσε 14 μεταγραφές!

AURA TEO
red nose1

Tην απόκτηση 14 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Αλμυρός ενόψει της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής και στην προσπάθεια που θα γίνει για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Γ.Σ.Αλμυρού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη 14 ποδοσφαιριστών στο δυναμικό της και δηλώνει έτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής , που θα ξεκινήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων την επόμενη εβδομάδα.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τους εξής ποδοσφαιριστές

  1. Μυριώτης Θωμάς

  2. Νταρακλίτσης Σάκης

  3. Θεοδωρόπουλος Γιώργος

  4. Κέκιας Ιωάννης

  5. Κασιούρας Κώστας

  6. Τιμπλαλέξης Ηλίας

  7. Κατσαβριάς Θανάσης

  8. Αραπίτσας Γιάννης

  9. Χειλάς Μάνθος

  10. Χαλάτσης Σπύρος

  11. Πλαβός Φώτης

  12. Βούλγαρης Παναγιώτης

  13. Μιχόπουλος Ραφαήλ

  14. Μακανίκας Στάθης

Επίσης θα θέλαμε να καλοσωρίσουμε και επίσημα τον νέο μας προπονητή κύριο Θεοδώρου ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδας μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος η διοίκηση του συλλόγου και προσωπικά ο πρόεδρος Περπερίδης Δήμος νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά του Χρήστο Κωστούλα πρόεδρο του Αίαντα Σούρπης και τον Κουκούλια Κώστα πρόεδρο του Μαγνησιακού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος να επιτύχει στο στόχο του που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Γ εθνική κατηγορία.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους και να ολοκληρωθεί έστω και με αυτές τις δύσκολες συνθήκες το πρωτάθλημα με επιτυχία για το σύλλογο μας.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts