ΑΕΛΧαλάτσης: «Η καλύτερη ποδοσφαιρικά στιγμή μου μέχρι την επόμενη»

Avatar for Regista Team Regista Team23/12/2020
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/12/Chalatsis-1050-x-700.jpg

Ο Αλέξανδρος Χαλάτσης είναι ένα από τα ταλέντα της ΑΕΛ που αποτελούν επένδυση για το μέλλον και το ντεμπούτο του στο “Γ. Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό άφησε θετικές εντυπώσεις. Ο νεαρός μέσος, γεννημένος στην Ποταμιά Αγιάς στις 16 Ιουνίου 2000 Αλέξανδρος Χαλάτσης έχει παίξει πριν την ΑΕΛ στον Παναγροτικό Νικαίας και στον Δωτιέα Αγιάς, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν  δόθηκε δανεικός στον Αλμυρό για να αποκτήσει εμπειρίες. Για το ντεμπούτο του μίλησε στην εφημερίδα “Ελευθερία”, όπου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η εμπειρία που έζησα στο “Γ. Καραϊσκάκης” και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι το συναίσθημα που θέλει να νιώσει όποιος ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Και αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη ποδοσφαιρικά για μένα μέχρι την επόμενη. Το πιο βασικό ότι ένα όνειρο με την ομάδα που μεγάλωσα την ΑΕΛ γίνεται πραγματικότητα. Μπορεί να μας στενοχώρησε το αποτέλεσμα, μέχρι το 60’ ήμασταν πολύ καλοί και κοιτάξαμε τον αντίπαλό μας στα μάτια. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Αλλά ελπίζω όλοι να είδαν ότι προσπαθήσαμε και θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να βγει από τη δύσκολη θέση.

Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω ξανά την ομάδα στη δύσκολη φετινή χρονιά και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των φιλάθλων της ομάδας. Μετά από την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα, με καλύτερη ψυχολογία περιμένω την επόμενη ευκαιρία…».

Κοινοποιήστε το: