Συνεχίζεται η μεταγραφολογία στον Ηρακλή – Δυνατές περιπτώσεις στο κάδρο (pic)

AURA TEO
red nose1

Εξετάζει την περίπτωση του Ίκερ Μπράβο

Το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζει ο Ηρακλής και στη λίστα του βρίσκεται το όνομα του Ίκερ Μπράβο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτηση του στο Χ ο δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι, ο Γηραιός εξετάζει την περίπτωση του 21χρονου Ισπανού επιθετικού και μάλιστα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουντινέζε, όπου ανήκει ο παίκτης, και προσπαθούν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση τόσο της ομάδας όσο και του ίδιου του Μπράβο. Ο 21χρονος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λας Πάλμας.

Ο Ηρακλής εκτός από την περίπτωση του Ίκερ Μπράβο, επιχειρεί εδώ και μεγάλο διάστημα να πείσει τον Λορέντσο Ινσίνιε να πει το μεγάλο «ναι» και να ενταχθεί στους «κυανόλευκους» ενώ ρίχνει ματιές, όπως μεταφέρει ο Νικολό Σκίρα, στον Ματία Ντε Σίλιο. Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στη Super League μετά από εννιά χρόνια απουσίας και θέλουν να το πετύχουν με ηχηρό τρόπο, βάζοντας «φωτιές» στο μεταγραφικό παράθυρο. Σύμφωνα με τον Νικολό Σκίρα, ο Ημίθεος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην δεξιό μπακ των Μίλαν, Γιουβέντους και Λιόν ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά από το καλοκαίρι του 2025.

Έχοντας κατακτήσει τρία Scudetto, ισάριθμα Σούπερ Καπ Ιταλία και δύο Κύπελλα στην πορεία του έως τώρα, η πρόκληση του Ηρακλή φαίνεται ελκυστική για να βοηθήσει τον Ιταλό οπισθοφύλακα να αναγεννήσει την καριέρα του λίγους μήνες προτού συμπληρώσει το 33ο έτος της ηλικίας του. Πιο αναλυτικά, ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία σε εθνικό επίπεδο αφού έχει εκπροσωπήσει την πατρίδα του σε 40 παιχνίδια, ενώ επίσης κατέγραψε περισσότερες από 200 εμφανίσεις στη Serie A με τους συλλόγους που αγωνίστηκε όπως και 28 συμμετοχές στο κορυφαίο στερέωμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, δηλαδή το Champions League.

«Επαφές του Ηρακλή με τον Ματία Ντε Σίλιο»

Την ώρα που ο Ηρακλήςεπιχειρεί εδώ και μεγάλο διάστημανα πείσει τον Λορέντσο Ινσίνιε να πει το μεγάλο «ναι» και να ενταχθεί στους «κυανόλευκους», νέο δημοσίευμα εμφανίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κυνηγά ακόμη έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή από τη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει ο έγκριτος Νικολό Σκίρα, ο Ηρακλής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ματία Ντε Σίλιο, κυνηγώντας τη μεταγραφική «βόμβα» με έναν παίκτη που έχει κατακτήσει τρεις φορές τη Serie A.

Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στη Super League μετά από εννιά χρόνια απουσίας και θέλουν να το πετύχουν με ηχηρό τρόπο, βάζοντας «φωτιές» στο μεταγραφικό παράθυρο. Σύμφωνα με τον Νικολό Σκίρα, ο Ημίθεος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην δεξιό μπακ των Μίλαν, Γιουβέντους και Λιόν ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά από το καλοκαίρι του 2025.

Ποιος είναι ο Ματία Ντε Σίλιο

Συγκεκριμένα, ο Ματία Ντε Σίλιο αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας, στην οποία γαλουχήθηκε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Έπειτα από έξι γεμάτες σεζόν με τους «ροσονέρι», οι «Γηραιά Κυρία» έβγαλε περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να τον εντάξει στο δυναμικό της και να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Μετά από δύο δανεισμούς σε Γαλλία και Έμπολι, η θητεία του στη «Γιούβε» έλαβε οριστικά τέλος την περασμένη θερινή περίοδο όμως από τότε παρέμεινε ανενεργός, δίχως να καλύψει κάποιος σύλλογος τις απαιτήσεις του.

Έχοντας κατακτήσει τρία Scudetto, ισάριθμα Σούπερ Καπ Ιταλία και δύο Κύπελλα στην πορεία του έως τώρα, η πρόκληση του Ηρακλή φαίνεται ελκυστική για να βοηθήσει τον Ιταλό οπισθοφύλακα να αναγεννήσει την καριέρα του λίγους μήνες προτού συμπληρώσει το 33ο έτος της ηλικίας του. Πιο αναλυτικά, ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία σε εθνικό επίπεδο αφού έχει εκπροσωπήσει την πατρίδα του σε 40 παιχνίδια, ενώ επίσης κατέγραψε περισσότερες από 200 εμφανίσεις στη Serie A με τους συλλόγους που αγωνίστηκε όπως και 28 συμμετοχές στο κορυφαίο στερέωμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, δηλαδή το Champions League.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ημίθεος έχει «ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα» σε πολλές θέσεις καθώς ετοιμάζει τη στελέχωση του ρόστερ για τη σεζόν 2026/27, ενώ έχει ήδη ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τους Κίλιαν Καϊμπουέ και Παναγιώτη Τσιντώτα.

Κοιτάζει ενίσχυση στην άμυνα με Πίνια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ηρακλή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της παρουσίας του ξανά στη Super League 1.

Οι «κυανόλευκοι» πρέπει να δημιουργήσουν μία νέα ομάδα, καθώς ελάχιστοι θα είναι οι παίκτες που θα παραμείνουν από το περσινό ρόστερ και για αυτό το λόγο έχουν… ξεχυθεί για τον εντοπισμό και εν συνεχεία τη συμφωνία με ποδοσφαιριστές που επιθυμεί ο Βάλτερ Ματσάρι να έχει στο ρόστερ.

Ηδη ανακοινώθηκαν δύο παίκτες, ο Κιλιάν Καϊμπουέ και ο Παναγιώτης Τσιντώντας, έχει αποκτηθεί εδώ και καιρό ο Γιώργος Αθανασιάδης, ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται δεκάδες παίκτες που ταιριάζουν στα «θέλω» του ιταλού τεχνικού.

Ο τελευταίος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους… αρμόδιους επί του μεταγραφικού σχεδιασμού Γιάννη Αμανατίδη και Άγγελο Μπασινά, ενώ και ο Γιάννης Κόντης έχει ενεργό ρόλο, κυρίως στην αγορά της ιβηρικής χερσονήσου.

Ένας παίκτης που προτάθηκε και φαίνεται ότι ενδιαφέρει τον Ηρακλή είναι ο Ινίγκο Πίνια.

Ο ισπανός κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην Ουέσκα με την οποία τη φετινή χρονιά κατέγραψε 31 συμμετοχές και μία ασίστ.

Ο 31χρονος δεν έχει βγει ποτέ εκτός Ισπανίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Μούρθια, Ελντένσε και Οσασούνα.

Συνολικά στη La Liga 2 έχει καταγράψει 93 συμμετοχές.

«Βλέπει» και τον Μπουά

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, οι επαφές προχωρούν, οι συμφωνίες επιτυγχάνονται και οι πρώτες ανακοινώσεις «έντυσαν» στα κυανόλευκα Κιλιάν Καϊμπουέ και Παναγιώτη Τσιντώτα.

Στην Ιταλία μεταφέρουν το εκπεφρασμένο ενδιαφέρον του Ηρακλήτου Βάλτερ Ματσάρι, στον Ντέβιντ Μπουά.

Στο ιταλικό μεταγραφικό «μέτωπο» ο Ηρακλής εμφανίζεται να έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του σε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Τον Ντέβιντ Μπουά.

Ο 24χρονος (13/8/2001) δεξιός φουλ μπακ που παίζει όλη την πτέρυγα, βρίσκεται στο στόχαστρο των «κυανόλευκων», οι οποίοι βρίσκονται σε επαφές μαζί του, σύμφωνα με τα όσα τονίζει ο δημοσιογράφος, Λορέντζο Κανίκιο.

Ο Ντεβίντ Μπουά, γεννημένος στη Ρώμη, Ιταλός με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ρόμα και αγωνίστηκε δανεικός σε Κοζέντσα και Τεράμο.

Συνέχισε ως ελεύθερος από τον Σεπτέμβριο του 2022 στη Ρετζίνα και ακολούθησαν Ρέτζιο Καλάμπρια και Κατάνια.

Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Serie B με 25 συμμετοχές και 2 γκολ για την Καραρέζε, στην οποία ολοκληρώνει το συμβόλαιό του και δε θα συνεχίσει αποχωρώντας.

Πηγή: metrosport

ΠΑΤΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ2

Related Posts