ΑΕΛΒόλοςΤιμ Σπαρβ: “Μέσα από την δουλειά θα ανατρέψουμε την κατάσταση”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/sparv-1050-x-700.jpg
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και αρχηγός της Εθνικής Φινλανδίας Τιμ Σπαρβ παρευρέθηκε στην προγραμματισμένη Media Day της ΠΑΕ ΑΕΛ πριν το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Βόλο.
Ο Τιμ Σπαρβ απάντησε στις εξής ερωτήσεις .
-Ποια είναι η πρώτη σου εντύπωση από την Ελλάδα και την πόλη της Λάρισας;
«Είναι μια πολύ όμορφη χώρα και η Λάρισα μια εξίσου όμορφη πόλη . Έχω επισκεφθεί αρκετά μέρη και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».
-Ποιες είναι οι διάφορες που έχεις εντοπίσει ερχόμενος από μια ομάδα όπως η Μίντιλαντ η οποία αγωνίζεται στο Champions League , σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο ;
«Η Μίντιλαντ είναι ένα σωματείο που δουλεύει πολύ σκληρά στον τομέα της οργάνωσης και οι συνθήκες να αγωνίζεσαι εκεί είναι ιδανικές . Ωστόσο και εδώ στην ομάδα της ΑΕΛ γίνεται πολύ καλή προσπάθεια και δεδομένου των συνθηκών ( πανδημίας ) νομίζω είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».
-Πως Βλέπεις το ερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο και πως αντιμετωπίζεται μια κατάσταση ενδεχόμενης αναβολής αυτού λόγο πανδημία ;
«Δουλεύουμε σκληρά να αντιστρέψουμε την όλη κατάσταση που επικρατεί , η αρχή ήταν λίγο δύσκολη αλλά πιστεύω ότι μέσα από την δουλειά μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν άμεσα . Η κατάσταση είναι δύσκολη γενικότερα και για τους ποδοσφαιριστές και για τους φιλάθλους αλλά η υγεία προέχει».
-Πιστεύεις η διαιτησία έχει επηρεάσει σε κάποιο σημείο τα αποτελέσματα της ομάδας
«Δεν μπορώ να κατηγορήσω την διαιτησία. Είμαι συγκεντρωμένος στο να δουλεύω και να βελτιώνομαι μέσα στο γήπεδο».
Κοινοποιήστε το: