Απόλλων ΛάρισαςΓ’ ΕθνικήΕπικράτησε της U19 του Απόλλωνα ο Αλμυρός

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/almiros_apollonas_larisas_registaGR.jpg

Με δύο γκολ του Κοντοβά η ομάδα του Αλμυρού επικράτησε της U19 του Απόλλωνα Λάρισας σήμερα στο “Αθανάσιος Ραγάζος”.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και συστήματα ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Ο Γ.Σ.Α κατάφερε να σκοράρει στο 70′ και στο 85′ με τον Κοντοβά παίρνοντας τη νίκη.

Σίγουρα η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου είναι πιο έμπειρη και πιο έτοιμη καθώς είχε προετοιμαστεί για τη “σέντρα” του πρωταθλήματος παρότι αυτή αναβλήθηκε για τις 11 Οκτωβρίου. Από εκεί και πέρα ντεμπούτο για τους Αλμυριώτες έκανε και ο Θοδωρής Κουκουτής ο οποίος έπαιξε για 70′ και ήταν αρκετά καλός.

Από την άλλη πλευρά και οι νεαροί του Βαγγέλη Στουρνάρα έδειξαν καλό πρόσωπο, ειδικότερα στο πρώτο μέρος στο οποίο είχαν και τις δικές του καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Οι συνθέσεις :

Αλμυρός (Αλέξανδρος Κούρτογλου) : Φλίγκος, Δ. Γκάμπας (Λάμπος 45′) Κουκουτής ( Αργυρόπουλος 70′), Ντόντα, Κυριάκος ( Κόκκας 65′), Πρ. Κουτσούκης ( Γκιόκα 70′), Πότσι, Γ.Κουτσούκης (Βαγενάς 45′), Καραλούλης (Τσάτσος 45′), Καραγεωργόπουλος ( Χριστοδουλόπουλος 75′), Χρ. Γκάμπας ( Κοντοβάς 45′)

Απόλλων Λάρισας U19 (Βαγγέλης Στουρνάρας): Σ. Παπαθανασίου( 78’ Παραλυκούδης), Μαχούχας(62’Θανασιάς), Σταθάκος(74’ Γκαντέλας), Ευθυμιάδης , Γ. Παπαθανασίου (84’ Μιχαήλ ), Εστιάδης (45’Βραζαλής), Διαμαντής (45’Γιούγκα ), Τσουλάνι ( 45’Πασσιάς), Σπανούλης ( 53’ Τσουντσούρας), Παναγιώτου (67’Μηλιγκάς)

Κοινοποιήστε το: