Χωρίς βαθμούς και με μια βαριά ήττα στις αποσκευές του επιστρέφει από την Καρδίτσα ο Ολυμπιακός Βόλου.
Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 5-0 από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, συνεχίζοντας το αρνητικό τους σερί μακριά από τις νίκες.
Το παιχνίδι δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής όπως φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Καρακώστας άνοιξε το σκορ στο 15′ με δυνατό σουτ, πριν γίνει στο 23′ το 2-0 με κόντρα που οδήγησε σε αυτογκόλ του Παπακώστα, μετά από σουτ του Ανδρέου. Στο 48′ ήταν η σειρά του Αναστασόπουλου να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με πεναλτι, με τον Πογοσιάν στο 80′ να κάνει με το κεφάλι το 4-0. Το τελικό 5-0 έκανε ο Μπαλλάς με πλασε στο 88′.
Η ΑΣΑ βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να αλλάξει άμεσα την εικόνα του καθώς έχει μπλέξει σε σοβαρές περιπέτειες όσον αφορά την υπόθεση παραμονή.
Αναγέννηση Καρδίτσας: Θεοδωρόπουλος, Καρακώστας, Σκονδρας, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Μελετίδης, Ροχάνο, Νινικας, Γκόλιας, Μπαλλάς, Μηλιώτης
Ολυμπιακός Βόλου: Κραβαρίτης, Μπουμπούκης, Καραστέργιος, Καμπέρης, Γιαννίτσης, Παπακώστας, Κωστόπουλος Δ., Τασιούλης Α., Μπάλλας, Αναστασίου, Γκουντρουμπής