Μία ξεχωριστή συνάντηση βετεράνων ποδοσφαιριστών προγραμματίζεται για την Παρασκευή 24 Απριλίου στο ΕΑΚ Βόλου “Τάκης Συνετόπουλος” που θα φιλοξενήσει δόξες και μνήμες από το παρελθόν στο τουρνουά παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου που θα φιλοξενήσουν και για καλό σκοπό αυτούς του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ.
Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου με την στήριξη της Περιφέρειας και της ΕΚΠΟΛ συνδιοργανώνουν αυτή τη μεγάλη γιορτή αθλητισμού και αλληλεγγύης περιμένοντας και την ανταπόκριση του κόσμου.

Στις 24 Απριλίου και ώρα 18: 00 το ΕΑΚ Βόλου υποδέχεται τις ιστορικές ομάδες παλαιμάχων του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ολυμπιακού Βόλου (υπάρχει και την άλλη μέρα ο τελικός κυπέλλου μεταξύ των δυο τωρινών ομάδων στο Πανθεσσαλικό) σε ένα τουρνουά όπου μεγάλος νικητής θα είναι η ανθρωπιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο άθλημα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και των τριών ομάδων με τον ΠΑΟΚ να γιορτάζει τα 100 του χρόνια κάτι που έγινε και με τον ΟΦΗ το 2025.
Ιδιαίτερη και βαθιά συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης θα αποτελέσει η απόδοση τιμής στις οικογένειες των πρόσφατα εκλιπόντων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, Γιάννη Τσουκνίδα, Ερωτόκριτου Βαλλιανάτου και Βασίλη Σκούρα, που έγραψαν ιστορία στο βολιώτικο ποδόσφαιρο.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και οι φιλαθλοι καλούνται να στηρίξουν έμπρακτα τα ιδρύματα της περιοχής, αφήνοντας στις εισόδους του γηπέδου: Τρόφιμα μακράς διάρκειας, Είδη πρώτης ανάγκης. Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν άμεσα για την κάλυψη των αναγκών των τοπικών ιδρυμάτων.







