Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 16/12 το Δ.Σ της Super League 2.
Μεταξύ άλλων έγινε γνωστή η ημερομηνία της κλήρωσης των Playoffs και Playouts, ενώ έγινε δεκτή η επιστολή με τη συγγνώμη του παίκτη του Πανιωνίου Τάσου Αυλωνίτη για τις δηλώσεις που είχε κάνει.
Η μόνη ομάδα που δεν τη δέχθηκε τη συγγνώμη είναι η Καλαμάτα, όπως εκφράστηκε μέσω του αντιπροέδρου της Γιώργου Ράλλη.
Από εκεί και πέρα, τη νέα χρονιά αναμένεται να αλλάξουν πολλά πράγματα προκειμένου να αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα, με μια σκέψη να είναι να καθιερωθούν τα βραβεία του καλύτερου παίκτη του μήνα, του καλύτερου προπονητή του μήνα αλλά και του καλύτερου γκολ.

Παράλληλα, το Δ.Σ ενέκρινε το χορηγικό πακέτο παροχών που αφορά στην επόμενη τριετία, με την εταιρεία Percarita να έχει βρει τον χορηγό για την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος.
Τέλος, αποφασίστηκε να σταλθεί επιστολή στην ΓΓΑ προκειμένου να μεταβεί κλιμάκιο στο γήπεδο της Ελλάς Σύρου για να εξετάσει εάν τηρούνται οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση Άδειας Αθλητικής Εγκατάστασης.
Αναλυτικά:
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ της Super Legue 2:
Ενέκρινε το χορηγικό πακέτο παροχών που αφορά στην επόμενη τριετία.
Αποδέχτηκε τη συγνώμη του ποδοσφαιριστή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Α.Αυλωνίτη για τις δηλώσεις του.
Αποφάσισε την αποστολή επιστολής στη Γ.Γ.Α προκειμένου να εξεταστεί εάν τηρούνται οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση Άδειας Αθλητικής Εγκατάστασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ.
Αποφάσισε τη διεξαγωγή της Κλήρωσης των PLAY OFFS / OUTS του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2 2025-26 στις 30/01/26.



