Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Βασίλη Γκούμα εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου:
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια ενός θρύλου του Ελληνικού Μπάσκετ του αείμνηστου πλέον Βασίλη Γκούμα.
Ο Βασίλης Γκούμας “παιδί¨” του Μπασκετικού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και του Συλλόγου μας έφυγε σε ηλικία 79 ετών μετά από μία απαράμιλλη καριέρα σαν αθλητής επί 30 και πλέον χρόνια. Δεινός σκόρερ ήταν ο πρώτος αθλητής που ξεπέρασε τους 10000 πόντους.
Αγωνίστηκε μετά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ στον Πανελλήνιο , ΑΕΚ και Ηλυσιακό. Μέλος της εθνικής ομάδας Μπάσκετ επί σειρά ετών.
Θεωρείται από πολλούς ειδικούς του αθλήματος ο καλύτερος παίκτης του 20ου αιώνα που ανέδειξε το Ελληνικό Μπάσκετ. Πάντα κρατούσε επαφή με τους ανθρώπους του Συλλόγου μας και ενδιαφερόταν για την πορεία του.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Βασίλη Γκούμα θα είσαι πάντα σημείο αναφοράς για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.







