Στον αέρα ο Απόλλων Λάρισας – Σταμάτησαν τις προπονήσεις οι παίκτες

AURA TEO
red nose1

Αμφίβολο παραμένει το αν τελικά ο Απόλλων Λάρισας συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας» οι προπονήσεις σταμάτησαν στον Απόλλωνα Λάρισας καθώς η ομάδα έχει απομείνει με 13 παίκτες, οι οποίοι δε γνωρίζουν αν η ομάδα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αυτή τη στιγμή έχουν ειδοποιηθεί από τη διοίκηση να περιμένουν για να μάθουν αν θα κατέβουν να αγωνιστούν έστω και απροπόνητοι στον αγώνα της Κυριακής 12 Μαρτίου με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Οι περισσότεροι είναι απογοητευμένοι και χθες ποδοσφαιριστής έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον ότι σκέφτεται να σταματήσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στις οικογενειακές του δουλειές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής (2ος & 3ος όμιλος)

Κοζάνη – Ολυμπιακός Βόλου: Δεν τα κατάφεραν οι ερυθρόλευκοι στην έδρα των πρωτοπόρων

Νίκη Βόλου – Ηρακλής Λάρισας: Ισόπαλο το φιλικό στη Νεάπολη

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.