Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ηρακλή, με τους «κυανόλευκους» να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.
Μία από τις περιπτώσεις που έχουν τεθεί στο τραπέζι είναι αυτή του Μούμο Μουνιόθ, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Αστέρα AKTOR και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 31χρονος Ισπανός μέσος, δεξιοπόδαρος και με ύψος 1,80μ., αγωνίζεται κυρίως στον άξονα ως «8άρι» και αποτελεί έναν από τους παίκτες που αξιολογούνται από τους ανθρώπους του Ηρακλή για τη μεσαία γραμμή.
Την περσινή σεζόν κατέγραψε 26 συμμετοχές, με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα σε 58 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Μουνιόθ δεν βρισκόταν πλέον στα βασικά πλάνα του τεχνικού επιτελείου των Αρκάδων, με αποτέλεσμα να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει ως ελεύθερος.
Πηγή: iraklis1908




