Απόλλων ΛάρισαςΝίκη ΒόλουΟλυμπιακός ΒόλουΤρίκαλαSL2: Άδεια στον ΑΟΤ, δεν αδειοδοτήθηκε ο Απόλλων Λάρισας!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/epo_regista.jpg

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ, γνωστοποιώντας τις ομάδες που αδειοδοτήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας. Άδεια Super League 2 έλαβε κανονικά μεταξύ άλλων ο ΑΟΤ, ενώ κάτι αντίστοιχο δε συνέβη με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Για όσους αναρωτιούνται για την παρουσία της Νίκης και του Ολυμπιακού στις λίστες ισχύουν τα εξής. Η μεν Νίκη πήρε κανονικά άδεια για τη Super League 2, έχοντας από καιρό καταθέσει έναν άρτιο φάκελο, κυνηγώντας την πιθανότητα ανόδου της στην παραπάνω κατηγορία.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αδειοδοτήθηκε, καθώς ουσιαστικά δεν κατέθεσε σχετικό αίτημα. Η ΠΑΕ ήταν καθ΄ όλα προετοιμασμένη να καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο, κάτι που ωστόσο δε συνέβη μετά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το “φρένο” στην αναδιάρθρωση.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης:

“Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 16 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2020-21 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΙΩΝΙΚΟΣ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2020-21 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.”

Κοινοποιήστε το: