Παράπονα από τον Αστέρα Ριζομύλου

AURA TEO
red nose1

Μια καταγγελία σχετικά με την παρουσία απινιδωτή στους αγώνες της ομάδας εξέφρασε ο Αστέρας Ριζομύλου.

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Δραττόμενοι της ευκαιρίας του επόμενου δύσκολου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απογοήτευση – απορία μας για ένα ανεξήγητο – κατά τη γνώμη μας – γεγονός.

Για όσους δεν γνωρίζουν, εδώ και αρκετό καιρό στη τοπική κοινότητα Ριζομύλου, έχει γίνει δωρεά αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή από πολίτη του Ριζομύλου. Τον συγκεκριμένο λοιπόν απινιδωτή, έχει παραλάβει και έχει στη κατοχή της, η μοναδική αγροτική ιατρός του χωριού μας κι ο οποία αρνείται πεισματικά να τον παρέχει για τη 2ωρη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, ακόμη και σε πιστοποιημένα για τη παροχή Α’ βοηθειών, άτομα της ομάδας μας.

Θεωρούμε περιττό να αναφέρουμε σε έναν γιατρό, για το χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο πρέπει να γίνει απινίδωση σε έναν άνθρωπο χωρίς παλμό.

Καλούμαι λοιπόν, την ίδια τη γιατρό αλλά και όλους τους εκλεγμένους αντιπροσώπους, να δώσουν μια λύση, ούτως ώστε να τοποθετηθεί ο απινιδωτής σε ένα τέτοιο μέρος, που να είναι άμεσα διαθέσιμος σε περίπτωση ανάγκης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΣΤΕΡΑΣ PIZOM ΥΛΟΥ Α.Σ. ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1954 1951 ΑΣΤΕΡΑΣ- Α.Σ. ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 3n αγωνιστική Α'ΕΠΣΘ Σάββατο 14 Οκτωβρίου, 16:00 ΓΗΠΕΔΟ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ"

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts