«Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα πεθάνει ποτέ» – Δείπνο συσπείρωσης στους ερυθρολεύκους (pic)

AURA TEO
red nose1

Σύσφιξη σχέσεων και μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχειας στον Ολυμπιακό Βόλου.

Μήνυμα συσπείρωσης έστειλαν άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα οικογενειακό δείπνο το βράδυ της Πέμπτης, με την αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων να είναι διάχυτη.

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

IMG 20250227 203535

Στην αρχή της βραδιάς πήρε το λόγο ο επί χρόνια ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Βόλου κ. Ευθύμης Χούτας, τονίζοντας ότι αυτό το κλίμα που υπάρχει επί των ημερών του Σάκη Τζήμα στην ομάδα είναι πρωτοφανές, ζητώντας από τους παίκτες να αποδείξουν στο γήπεδο την ανωτερότητα τους, ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα φέρουν την επίτευξη της παραμονής.

IMG 20250227 203602

Το μικρόφωνο πήρε ο Νίκος Τσεκούρας, τονίζοντας ότι το επίπεδο των παικτών είναι τέτοιο που δεν θα έπρεπε να γίνεται ακόμα λόγος για παραμονή, παρά την αδιαμφισβήτητη πίεση. Ζήτησε να φύγει το άγχος, να είναι όλοι προσεκτικοί με τους διαιτητές και να εστιάσουν στο να έρθουν οι απαραίτητοι βαθμοί για να επιτευχθεί ο στόχος.

«Ο υποβιβασμός είναι κάτι βαρύ, δεν πρέπει να το ζήσει κανείς» τόνισε, προσθέτοντας πως μετά την παραμονή θα γίνει λόγος για την επόμενη χρονιά με υψηλότερες βλέψεις.

20190610 234550 0000

IMG 20250227 203635

Ο Σάκης Τζήμας πήρε την σκυτάλη επισημαίνοντας πως η έντονη διαδικτυακή προβολή του Ολυμπιακού Βόλου δείχνει το ενδιαφέρον που υπάρχει για την ομάδα, όπως φυσικά και το κοινό που ακολουθεί τον ίδιο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, έχοντας στο επίκεντρο το συλλογο.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Μελτζανίδη και το σύνολο της διαιτησίας μέχρι σήμερα, ανέλυσε πως αντιλαμβάνεται τους τρόπους που υποδεικνύουν το πως «παίζεται το παιχνίδι» στον όμιλο και τους λόγους που του επιτρέπουν να κινείται κατά των όσων πλήττουν τα συμφέροντα της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τους περισσότερους εχθρούς» ανέφερε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως πολλοί, για δικούς τους λόγους, δεν αφήνουν το σύλλογο να προοδεύσει.

IMG 20250227 210825

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι χρειάζεται προσοχή από όλους, ώστε αν και τα περιθώρια έχουν στενέψει, ο στόχος της παραμονής να επιτευχθεί, αρκεί όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

«Αυτοί θα κλατάρουν, μην μασάτε τίποτα» είπε και εξήγησε το πλάνο που τον κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια, ζήτησε από όλους ηρεμία και υπογράμμισε ότι κανείς δεν θα μπορέσει να ξαναπειράξει τον Ολυμπιακό Βόλου.

IMG 20250227 210841

«Δώστε μου μια χαρά και θα είμαστε όπως πάντα στο πλευρό σας» είπε για τα προσεχή ματς απευθυνόμενος στους παίκτες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ!».

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.