Κατέληξε στον «εκλεκτό» για την άκρη του πάγκου ο Ερμής Αμυνταίου

AURA TEO
red nose1

Στο τιμόνι του Ερμή Αμυνταίου ο Τάσος Αναστασιάδης…..

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Χάρη Βοριαζίδη στην ομάδα της Κοζάνης Τάσος Αναστασιάδης, θα είναι αυτός που θα αναλάβει να “ξεκολλήσει” τον Ερμή Αμυνταίου από την τελευταία θέση της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου της Γ’Εθνικής Κατηγορίας.

Ενας νέος φιλόδοξος, τελειομανής τεχνικός με πολλές γνώσεις, ήθος και χαρακτήρα, που έχει κερδίσει τους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους, με την μέχρι τώρα παρουσία του στους πάγκους.

Τι είπε ο νέος κόουτς του Ερμή Αμυνταίου

“Η ανάληψη της ομάδας στην μέση της χρόνιας, πάντα είναι μια πρόκληση. Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς και να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι σε κάθε παιχνίδι.

Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι έχουν περιθώρια βελτίωσης. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα μέσα από τη σκληρή δουλειά και συγκέντρωση στο νέο μας αγωνιστικό πλάνο”.

πηγή: athlitikianaskopisi

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts