Φιλικό «δάγκωμα» στο Βελεστίνο – Νίκησε τον Ρήγα ο Ατρόμητος

AURA TEO
red nose1

Μέτρησε δυνάμεις ο Ατρόμητος με Ρήγα – Πρωταγωνιστής ο Κέρι με δύο γκολ

Νικητής με σκορ 2-3 έφυγε από το Βελεστίνο ο Ατρόμητος, επικρατώντας του Ρήγα Φεραίου στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του για φέτος.

Το ματς ξεκίνησε με όρεξη από τις δύο ομάδες παρά την έντονη ζέστη, με τον Ατρόμητο να δημιουργεί τις πρώτες προϋποθέσεις, αλλά όχι κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 14′ ο Ιγγλέζος εκτέλεσε φάουλ χαμηλά, όμως ο Σάμπα απέκρουσε στη γωνιά του, Βλάχος και Τασιούλης στο 17′ σπατάλησαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, ενώ ο Σάμπα δύο λεπτά μετά απέκρουσε το πλασέ του Βλάχου από θέση τετ α τετ κρατώντας την εστία του απαραβίαστη.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό. Ο Γάρος βγήκε στην κόντρα, έσπασε την μπάλα στον Κέρι και αυτός με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα, νικώντας τον Ράπτη για το 0-1 από το ύψος της περιοχής.

Στο 29′ ο Ατρόμητος άγγιξε και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας, αυτή έφτασε στον Κέρι που μοίρασε στον Κατσαμάγκα, με το σουτ του τελευταίου να αποκρούεται με υπερένταση από τον Ράπτη.

Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για κάποιο γκολ, όμως το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον Ατρόμητο. Οι “Λύκοι” κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα, ο Μαχαίρας έδωσε στον Κέρι και αυτός με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Κωνσταντίνου για το 0-2 στο 57ο λεπτό.

Στο 70′ ο Οικονόμου εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαγιόγλου με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Κωνσταντίνου για το 0-3.

Στο 74′ ο Δ. Αγροκώστας σκόραρε το 1-3 για το Ρήγα, ενώ οι γηπεδούχοι στο 83′ μείωσαν σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του ίδιου παίκτη. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της συνάντησης.

Ρήγας Φεραίος: Ράπτης, Βλιώρας, Σπαθής, Γκάγκας, Κατσαγεωργίου, Παππάς, Αλεξίου, Τασιούλης, Ιγγλέζος, Μπαλαμώτης, Βλάχος

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κωνσταντίνου, Δ., Σιαφαρίκας, Α. Γκάγκας, Ζαχαριουδάκης, Γ. Αγροκώστας, Βαϊόπουλος, Χαλιμούρδας, Δ. Αποστολίδης, Σαράντης, Δ. Μπαλαμώτης, Π. Αποστολίδης, Τζέλο, Χατζηεφραιμίδης

Ατρόμητος: Σάμπα, Καρράς, Τόγιας, Τρισκογιάννης, Κουκουτής, Σεφερκόλλι, Μαχαίρας, Οικονόμου, Κέρι, Γάρος, Κατσαμάγκας

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Διαμαντόπουλος, Γιοβάνης, Βελετζάκος, Σιώμος, Κοκώνης, Νταβλαμάνος, Μαγιόγλου, Χασάπης Α., Χασάπης Γ., Παπαδόπουλος Ι.Θ.

*Θοδωρής Δ. Παπαδόπουλος, Τάσος Τσελεπής και Γιώργος Ιορδανίδης απουσίαζαν για τον Ατρόμητο λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

ΠΑΤΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ2

Related Posts