Εντάσσεται στον ΠΑΟΚ ο Καβακάς

AURA TEO
red nose1

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάζει στο κάδρο των συζητήσεων για τις ακαδημίες της ένα νέο όνομα προπονητή, με εμπειρία από πάγκους, κυρίως ομάδων Super League 2 και Γ’ Εθνικής. Ο λόγος για τον Τιμόθεο Καβακά.

Μπορεί να υπάρχει το όνομα του Ντάνι Πονζ στις ακαδημίες, που είναι στον ΠΑΟΚ Β, ωστόσο η προώθηση του Τσιαπακίδη στην πρώτη ομάδα, στο πλευρό του Αλέσιο Λίσι, άνοιξε τον δρόμο για μία θέση. Το προφανές είναι να αναλάβει την Κ19.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει αφήσει το στίγμα του τα τελευταία χρόνια, όπως προαναφέρθηκε, σε Super League 2 και Γ΄ Εθνική, έχοντας ανόδους μέσα στην προηγούμενη τριετία με Καβάλα και Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ με τη θεσσαλική ομάδα δούλεψε ως τον χειμώνα στη Β΄ Εθνική, όταν και παραιτήθηκε λίγο πριν από τα play off ανόδου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Καβακάς παλιότερα εργάστηκε και στη Super League με την Κέρκυρα, ενώ μεταξύ άλλων δούλεψε και σε Ολυμπιακό Βόλου, Αιγάλεω, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Bέροια, ΑΕΛ Novibet, Καλλονή, Ιεράπετρα, Ρόδο, ΑΣ Γιαννιτσών, Χανιά, Λαμία, Παναργειακό, Αστέρα Αμαλιάδας, Αχαρναϊκό, Πανελευσινιακό, Καραϊσκάκη Άρτας και Ηρακλή Ψαχνών.

Πηγή: metrosport

ΠΑΤΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ2

Related Posts