Την Ανθούπολη φιλοξένησε το Σάββατο (5/10) η Αναγέννηση Καρδίτσας για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η “κιτρινόμαυρη” μπήκε δυνατά από νωρίς και κατάφερε μόλις στο 4ο λεπτό να πετύχει γκολ με τον Μπαλλά για το 1-0 αποτέλεσμα που διατήρησε μέχρι τη λήξη πανηγυρίζοντας το τρίτο τρίποντο σε ισάριθμους αγώνες.
Η ομάδα του Τίμου Καβακά ήταν ανώτερη του αντιπάλου, επέβαλε τον ρυθμό της είχε τον πλήρη έλεγχο και έφτασε δίκαια στη νίκη ενώ της ακυρώθηκε ένα γκολ φάση για την οποία υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες.
Την επόμενη αγωνιστική (4η) η ΑΣΑ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ζάκυνθο.
Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τίμος Καβακάς): Τσιοπτσής, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Ανδρέου, Μπαλτάς, Χιντζίδης, Ζυγκερίδης, Ροχάνο, Νινίκας, Μπαλλάς, Μηλιώτης.
Ανθούπολη (Γιάννης Τσακμακίδης): Πατέτσος, Φουρκιώτης, Γκαλίτσιος, Κορτάρι, Παπαγεωργίου Β., Λάιος, Παπαγεωργίου Αθ., Ρίζος, Βαγενάς, Κατσαμάγκας, Χασομέρης.
Πηγή: karditsasport