Δεύτερες σκέψεις στο Βόλο – Η μεταγραφή που μένει «παγωμένη»

AURA TEO
red nose1

Ο Βόλος έχει καταθέσει πρόταση στον Ερίκ Μπιλέ αλλά τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

Ο Ερίκ Μπιλέ φαίνεται ότι θα παραμείνει στην αγορά ως ελεύθερος. Ο παίκτης, έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο δεν μπορούσε να προσαρμοστεί και να βγάλει όλη τη δεδομένη ποιότητά του.

Οι Αρκάδες, δεν κρατούν κανέναν με το ζόρι και τον άφησαν να φύγει με την προϋπόθεση ότι αν πάει στον Βόλο – όπως όλα έδειχναν – θα είχαν το 50% του παίκτη (κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Τάσο Δουβίκα).

d

Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή, η ομάδα της Θεσσαλίας κάνει δεύτερες σκέψεις για την περίπτωσή του τη δεδομένη στιγμή χωρίς όμως να έχει αποκλείσει την περίπτωσή του.

Το deal θα προχωρήσει μόνο αν ο νεαρός εξτρέμ δεχτεί τους όρους της ομάδας. Υπομονή, λοιπόν, όσον αφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση.

20190610 234550 0000

Πηγή: gazzetta

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts