Τον Σενεγαλέζο επιθετικό Εντιαγέ απέκτησε η ΑΣΑ – Επίσημο του Θανάση Παπαγεωργίου
Μία ακόμη δυνατή προσθήκη για την ΑΣΑ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού Ιμπραΐμα Εντιαγέ και του 39χρονου ακραίου μπακ Θανάση Παπαγεωργίου.
Αναλυτικά:
Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Θανάσης Παπαγεωργίου!
Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον πολύπειρο Έλληνα αμυντικό Θανάση Παπαγεωργίου, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο 39χρονος δεξιός μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί επίσης ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος, μετρά 369 συμμετοχές σε επίπεδο πρωταθλημάτων, έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των ΑΕΛ, Πανιωνίου, Πανθρακικού, Ιωνικού και Ξάνθης, με πολυετή παρουσία στη Super League.
Η εμπειρία, η προσωπικότητα και οι παραστάσεις του από το υψηλότερο επίπεδο έρχονται να προσθέσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας.
Θανάση, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Αναγέννησης Καρδίτσας!
Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ibrahima Ndiaye!
Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον 31χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό Ibrahima Ndiaye, προχωρώντας σε μία ιδιαίτερα ποιοτική προσθήκη για την επιθετική της γραμμή.
Ο Ndiaye έχει χτίσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στο σερβικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος κυρίως με τις Napredak Kruševac και Čukarički. Στην πολυετή παρουσία του στη Σερβία έχει καταγράψει 233 αγώνες, πετυχαίνοντας 50 γκολ και μοιράζοντας 33 ασίστ, ενώ διαθέτει και σημαντικές παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Πρόκειται για έναν ταχύ, εκρηκτικό και ιδιαίτερα ποιοτικό επιθετικό, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης.
Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του και αναμένεται στην Ελλάδα για τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν από την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ibrahima, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Αναγέννησης Καρδίτσας!







