ΑπόψειςBlog: Ας γίνουν τα πρωταθλήματα της SL2-FL στο FIFA

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/11/sl2-fl.jpg

Πραγματικά η κατάσταση στο χώρο της Superleague 2 και της Football League είναι για γέλια και για κλάματα.

Ειλικρινά δεν υπάρχει αυτή η κατρακύλα, αυτή η μιζέρια, οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει στη δεύτερη τη τάξει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ κατηγορία της χώρας και λέω για την Superleague 2, καθώς η Football League δεν είναι καν στην ατζέντα της συζήτησης!

Τι να πρωτοπείς ότι περιμέναμε έξι μήνες για να δούμε τη μορφή των πρωταθλημάτων, ότι 40 ανώνυμες εταιρίες περιμένουν την ΕΡΤ να δείξει καλοσύνη και να τους δώσει τηλεοπτικό συμβόλαιο μπας και αντέξουν οικονομικά; Tι να πρωτοπείς;

Τώρα ρίχνουμε την “ευθύνη” στον Covid-19, λες και δεν γνωρίζαμε από την άνοιξη ότι θα έχουν δεύτερο και σκληρότερο κύμα του ιού, οι ομάδες ακόμα περιμένουν Νοέμβρη μήνα μήπως πάρουν άδεια συμμετοχής από την Ε.Ε.Α…..

Επίσης  έχουμε την άλλη “καραμέλα” των τηλεδιασκέψεων, 80 τηλεδιασκέψεις από το Μάρτιο και ουσία μηδέν, μηδέν χορηγίες, μηδέν πλάνο, μηδέν όλα.

Σίγουρα υπάρχει μεγάλη προσπάθεια από την ηγεσία της διοργανώτριας για να λυθούν τα όποια προβλήματα, αλλά δυστυχώς όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Εδώ καλά καλά, η μορφή της Football  League έγινε γνωστή πριν λίγες εβδομάδες, τι άλλο να πούμε, σε ένα κανονικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον αυτές οι πρακτικές θα είχαν πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν παραβλέπω ότι συντρέχουν και υγειονομικοί λόγοι στη μη έναρξη των πρωταθλημάτων, αλλά ήδη είχαν χαθεί μήνες αναμονής, επίσης έστω και η “μισή οργάνωση” από τη Superleague 1 να υπήρχε, θα είχαν αρχίσει οι κατηγορίες. Αυτή τη στιγμή δεν περιμένουμε απλά την άδεια των λοιμωξιολόγων, πρώτα πρέπει να μπει στη διαβούλευση των ειδικών η σέντρα των πρωταθλημάτων, μετά να βγει το χρονοδιάγραμμα, και μετά να αρχίσουν οι προπονήσεις, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

Ο χώρος της SL2-FL έχει περάσει σε πλήρη ανυποληψία από την ποδοσφαιρική κοινότητα και σε αυτό δεν φταίει άλλος, παρά οι ομάδες. Η πλειονότητα των ομάδων δεν έχει να παρουσιάσει κάτι το αξιόλογο (φιλάθλους, ακαδημίες, οικονομική κατάσταση) και επιπλέον συνέχεια από κάτι ζητάει (τηλεοπτικό συμβόλαιο, δωρεάν τεστ, έσοδα από στοιχηματικές, κ.α).

Όπως και να έχει στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα μετράει και επειδή από αποτελέσματα “χορτάσαμε”, προτείνω να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα στο FIFA μπας και αρχίσουν κάποτε…

 

Κοινοποιήστε το:

Σχετικές Αναρτήσεις