Με σκορ 5-0 επικράτησε ο Αετός της Δόξας

AURA TEO
red nose1

Ο Αετός Μακρυχωρίου σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα επικράτησε εύκολα με σκορ 5-0 της Δόξας Βλαχογιαννιού σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο κ. Κώστας Κατσάρας είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα όντας ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

Συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 όταν αρχικά ο Κολοβός με πλασέ πέτυχε το 1-0. Εν συνεχεία ακολούθησε ο Μάντζαρης ο οποίος με 2 προσωπικά του τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο προπονητής του Αετού άλλαξε τα 9/11 της ομάδος του όμως οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν ικανοποιητική απόδοση και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με πλασέ του Κατσαμάγκα. Το τελικό 5-0 πέτυχε ο Μουξιός με σουτ.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας): Πατέτσος, Μπάρδας, Μπενεχούτσος, Γκατζούρας, Κουμπούρας, Αλεξανδρής, Μάντζαρης, Ζησούλης, Κατσαμάγκας, Κολοβός, Λεσάϊ.

Έπαιξαν και οι:Αναστασίου, Σιάτρας, Γκαμπέτας, Μηττάκος, Παπαδόπουλος, Γκαμπούρας, Γαγάρας, Μουξιός, Λάλας.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts