Τον παίκτη και το γκολ της χρονιάς ψηφίζει η Super League!

AURA TEO
red nose1

Ξεκινάει αύριο η διαδικασία για την ανάδειξη του Interwetten Player of the Season, μέσω της ψηφοφορίας Interwetten Player of the Club και η ανάδειξη του Interwetten Goal of the Season, μέσω της ψηφοφορίας Interwetten Best Goal.

Interwetten Best Goal of the Season

Τα γκολ που αναδείχθηκαν Interwetten Best Goal της κάθε αγωνιστικής θα χωριστούν σε Α’ και Β’ Γύρο και οι φίλαθλοι θα μπορούν να ψηφίσουν στην ιστοσελίδα vote.slgr.gr έως τρία γκολ, από τα συνολικά δέκα τρία γκολ, ως τα καλύτερα του συγκεκριμένου γύρου.

Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει η ψηφοφορία με τα γκολ που αναδείχθηκαν Interwetten Best Goal στα Playoffs/Playouts και οι φίλαθλοι θα μπορούν να ψηφίσουν στην ιστοσελίδα vote.slgr.gr έως τρία γκολ, από τα συνολικά επτά γκολ, ως τα καλύτερα των Playoffs/Playouts.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, μετά τις τρεις ψηφοφορίες (1η-13η, 14η-26η αγωνιστική και Playoffs/Playouts), τα πέντε γκολ με τις περισσότερες ψήφους από κάθε γύρο και τα δύο γκολ με τις περισσότερες ψήφους από τα Playoffs/Playouts,θα είναι υποψήφια (12) για την ανάδειξη του Interwetten Goal of the Season.

Interwetten Player of the Season

H Super League θα ξεκινήσει και τη διαδικασία για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, του Interwetten Player of the Season, μέσω της ψηφοφορίας Interwetten Player of the Club.

Κάθε ημέρα θα είναι αφιερωμένη σε διαφορετική ομάδα, και στην ιστοσελίδα  vote.slgr.gr οι φίλαθλοι θα μπορούν να ψηφίσουν έως τρεις ποδοσφαιριστές, από τους συνολικά δέκα υποψήφιους, ως τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη σεζόν 2021-22.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία και με τις 14 ομάδες, οι δύο πρώτοι σε ψήφους από την κάθε ομάδα των Playoffs και ο πρώτος σε ψήφους από την κάθε ομάδα των Playouts θα είναι οι τελικοί υποψήφιοι (20) για την ανάδειξη του Interwetten Player of the Season.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΕΛ: «Ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο της περιοχής»

‘Βόμβες’ Σκουλά για Κλάτενμπεργκ: «Τον ένοιαζε να είναι αρεστός για ανανεώνει το συμβόλαιο του»

Πάμε Βόλο, πάμε Εθνική! – Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Κύπρο και Κόσσοβο

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts