Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε από την Κηφισιά ο Βόλος στη Νίκαια. Η ομάδα των βορείων προαστίων βρήκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Χριστόπουλο και Πόμπο, πλησιάζοντας στο -1 το Βόλο που παρέμεινε στους 28 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο 25ο λεπτό, όταν ο Λαρουσί με βαθιά μπαλιά έβγαλε τον Χριστόπουλο απέναντι από τον Σιαμπάνη που πλάσαρε εύστοχα και άνοιξε το σκορ. Ο Βόλος προσπάθησε να απαντήσει στο 36′ όμως ο Ραμίρες σταμάτησε το σουτ του Χουάνπι από καλή θέση, ενώ στο 41΄ το σουτ του Γκονζάλες δεν βρήκε στόχο.
Η Κηφισιά μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε κοντά στο γκολ στο 48′, αλλά ο Σιαμπάνης έκανε την επέμβαση σε σουτ του Σόουζα. Ο ίδιος παίκτης είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 64ο λεπτό, όταν ο Χριστόπουλος τον έβγαλε απέναντι από τον Σιαμπάνη, με τον Πορτογάλο να αστοχεί.
Τελικά η Κηφισιά στο 68′ βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν ο Πόμπο με ατομική ενέργεια και σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Βόλος δεν κατάφερε να αντιδράσει και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη για δέκα συνεχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρες, Πέτκοφ, Πόμπο (82΄ Μπένι), Αντονίσε (58΄ Εμπο), Σόουζα, Ρουκουνάκης (66΄ Βιγιαφάνιες), Κονατέ, Ποκόρνι, Χριστόπουλος (66΄ Μίγιτς), Λαρουσί (83΄ Χουχούμης), Αμάνι
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Μύγας (55΄ Γρόσδης), Χέρμανσον, Κάργας, Αμπάντα, Σόρια (61΄ Κύρκος), Μπουζούκης (72΄ Μαρτίνες), Κόμπα (72΄ Φορτούνα), Γκονζάλες, Χουάνπι (46΄ Λάμπρου), Ουρτάδο
Φώτο: ΠΑΕ Κηφισιά FB




