Φέρνει και σουπερλιγκάτο μέσο ο Ολυμπιακός Βόλου!

AURA TEO
red nose1

Στο φουλ έχουν ανάψει οι μεταγραφικές.. μηχανές στον Ολυμπιακό Βόλου, με τους ερυθρόλευκους να γεμίζουν το ρόστερ τους ενόψει της επικείμενης έναρξης της Football League.

Όπως είχε προαναγγείλει στο regista.gr ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, πρόθεση της ομάδας ήταν να κινηθεί για τουλάχιστον 2-3 παίκτες ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη όταν με το καλό ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο Στέφαν Τζούριτς έχει ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης ήρθε ήδη στο Βόλο και θα ανακοινωθεί ως δανεικός από τον Άρη, ενώ άμεσα αναμένεται και ο νεαρός μεσοεπιθετικός Χρήστος Κατσούκης. 

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Τις επόμενες μέρες αναμένεται στο Βόλο για να ενσωματωθεί στους ερυθρολεύκους μέσος από ομάδα Super League, ο οποίος και θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Το όνομα του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για περίπτωση από το πάνω ράφι που θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του regista.gr δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί και τυπικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τον Ολυμπιακό Βόλου να “κλειδώνει” έτσι το ρόστερ του ενόψει της έναρξη της Football League.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts