Τι κάνουν σήμερα τα κορίτσια του Bachelor;

Regista Team19/03/2021
AURA TEO
red nose1

Mπορεί στην Αμερική να έχουν ήδη προβληθεί 25 σεζόν στο Bachelor, ωστόσο στη χώρα μας άργησε να έρθει. Μετά την επιτυχία του πρώτου βέβαια, το ριάλιτι του Alpha πήρε ήδη το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά, με την παραγωγή να αναζητά τον νέο Bachelor, αλλά και τα κορίτσια, που θα τον διεκδικήσουν.

Φαίνεται πάντως πως σχεδόν όλοι όσοι πήραν μέρος στο πρώτο ελληνικό Bachelor «εξαργύρωσαν» την επιτυχία του ριάλιτι. Ο βασικός πρωταγωνιστής του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, πήρε δική του εκπομπή (παρουσιάζει το Battle of The Couples), ενώ και τα κορίτσια, που έζησαν στη βίλα του παιχνιδιού, δεν τα έχουν πάει και άσχημα.

Πρώτη και καλύτερη, η Αναστασία (ή Σία) Βοσκανίδου, η οποία είδε τους followers της να εκτοξεύονται μετά το Bachelor. Μπορεί στο GNTM να μην τα κατάφερε (αποκλείστηκε στις auditions), όμως δεν το έβαλε κάτω. Στο δεύτερο τηλεοπτικό σόου, που πήρε μέρος, όχι μόνο μπήκε, αλλά τερμάτισε και τέταρτη, διεκδικώντας μέχρι τέλους την καρδιά του Βασιλάκου.

Πιθανότατα η Σία δεν μπήκε στο Bachelor για τον έρωτα, αλλά για την προβολή, κάτι που της βγήκε. Μετά το ριάλιτι είπε να δοκιμάσει και την τύχη της στο τραγούδι, κυκλοφορώντας με την Cobalt Music το πρώτο της κομμάτι σε στίχους δικούς της και μουσική δική της, αλλά και του Άκη Δείξιμου.

Το Δε Γίνεται το έγραψε μέσα στο σπίτι του Bachelor, κάτι που σημαίνει πως όση ώρα οι άλλες κοιτούσαν τα μάτια του Παναγιώτη, η Σία ήξερε πού έπρεπε να δώσει βάση.

Όσον αφορά τη νικήτρια τώρα, πολλά έχουν ακουστεί. Η Νικολέτα Τσομπανίδου, η cheerleader που τελικά έκανε τον Bachelor να την ερωτευτεί, δεν ξέρουμε αν είναι ακόμη σε σχέση του μαζί του, αλλά στο Instagram τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Ο λογαριασμός της μετράει πάνω από 195 χιλιάδες followers, εκείνη βρίσκεται συνεχώς μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ενώ έχει μπει και στον «χορό» των giveaways και των συνεργασιών με διάφορα brands.

Η χαμένη του τελικού του Bachelor, η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου, μόνο χαμένη δεν βγήκε μετά από αυτό. Η 25χρονη φοιτήτρια φαρμακευτικής από την Αμαλιάδα έχει ένα κοινό περίπου 60.000 ακόλουθων στο Instagram και έχει ξεκινήσει κι αυτή τις συνεργασίες με εταιρείες, διαφημίζοντας τα προϊόντα τους.

Η Αντζελίνα Χαλντέντα μπορεί να μην κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο μετά το Bachelor φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα αλλού. Η 20χρονη κομμώτρια διαφημίζει τη νέα της σχέση πλέον στα social media, ενώ είναι εξαιρετικά ενεργή τόσο στο Instagram, όσο και στο Tik Tok.

Η Μαρίνα Λικμέτα, το 21χρονο μοντέλο από την Πάτρα με καταγωγή από την Ιταλία, ήταν σίγουρα μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του ριάλιτι.

Αποχώρησε νωρίς (τερμάτισε 9η), αλλά μετά το τέλος του Bachelor υπήρχαν δημοσιεύματα, που την ήθελαν να κερδίζει τελικά την καρδιά του Βασιλάκου. Δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω επ’ αυτού, ωστόσο είναι σίγουρο πως η Μαρίνα θα κατακτήσει αρκετές καρδιές στο μέλλον.

Μία από τις παίκτριες που έμειναν στην ιστορία του Bachelor για τις ατάκες της ήταν η Εριέττα Παναγιώτη.

Η 23χρονη Θεσσαλονικιά δεν είχε πολλά κοινά με τον Παναγιώτη, αλλά δεν την επηρέασε και πολύ. Μπήκε στο ριάλιτι για να κερδίσει προβολή και το κατάφερε.

Σήμερα έχει αφοσιωθεί στο Instagram της, όπου μετράει 56.000 followers και πιθανότατα περιμένει την καλοκαιρινή σεζόν, για να δουλέψει σε κάποιο νησί. Ίσως στη Σαντορίνη, που είναι και από τα αγαπημένα της.

Η «38χρονη» Έλενα Μπάση, η οποία ανάγκασε τους fans του ριάλιτι στο Twitter να ζητάνε τα στοιχεία της ταυτότητάς της, για να διαπιστώσουν την πραγματική ηλικία της, επέστρεψε σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Στο τραγούδι. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στην Αστόρια.

Άλλη μια κοπέλα, που εξαργύρωσε τη συμμετοχή της στο ριάλιτι με μια νέα τηλεοπτική συμμετοχή ήταν η Ραφαέλα Γεωργίου. Η 20χρονη Κύπρια μετά την αποχώρησή της γύρισε στην Κύπρο και πλέον τη βλέπουμε στην εκπομπή «Δώσε Βάση» στον Alpha Κύπρου κάθε Κυριακή απόγευμα.

Η Κορίνθια Άννα Τσάρα μπήκε λίγο αργότερα στο παιχνίδι, όμως κατάφερε σχεδόν αμέσως να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Ο δυναμικός της χαρακτήρας, αλλά και η εντυπωσιακή της εμφάνιση βοήθησαν, προκειμένου να τερματίσει στην έκτη θέση και φυσικά να φτάσει και τους 25+ χιλιάδες followers στο Instagram.

Εκεί το τελευταίο διάστημα ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες, επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της. Τα επτά χρόνια, που έχει περάσει στα γήπεδα του βόλεϊ, έχουν συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτό άλλωστε.

Πάμε τώρα στην Αναστασία Σεβαστιάδου, η οποία αν και αποχώρησε νωρίς κατάφερε να αποκτήσει το κοινό της. Η 25χρονη αισθητικός από την Πάτρα, διατηρεί λογαριασμούς σε Instagram και Tik Tok και όπως έχουμε δει, λατρεύει την ιππασία, αλλά και τα extreme sports.

Η 22χρονη Κρητικιά, Μαριεύη Φραγκάκη, ήταν από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του παιχνιδιού, αλλά φαίνεται πως ο Bachelor δεν πείστηκε. Οι πάνω από 20.000 followers της πάντως στο Instagram, φαίνεται πως συμφωνούν πως ο Βασιλάκος έκανε λάθος, που δεν την επέλεξε.

Τέλος, η πιο ήρεμη από όλες μετά το παιχνίδι φαίνεται πως είναι Μαγδαλινή Ζαφειρίου. Η 29χρονη Web Developer από τη Μυτιλήνη δεν «καίγεται», ούτε να κάνει καριέρα μέσω social media, αλλά ούτε και να προβληθεί με κάποιο τρόπο μέσα από την τηλεόραση ή τη μουσική. Και ίσως κάνει την καλύτερη δουλειά.

πηγή: oneman
Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts