Συμφώνησε με Μπράουν η ΚΑΕ Λάρισα!

kenbrown regista
AURA TEO
red nose1

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο και γνωστό στο Ελληνικό μπασκετικό κοινό από την περσινή του σεζόν με την ομάδα του Άρη Κεν Μπράουν!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η ομάδα της Λάρισας είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Αμερικάνο πλέι μέικερ, εν τέλει υπήρξε η συμφωνία και ο Μπράουν αναμένεται να αποτελέσει μέλος της ομάδος του κ. Λίνου Γαβριήλ.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ύψους 1.80, τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Άρη όπου σε 11 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 13.7 πόντους, 3.2 ασίστ, 0.8 κλεψίματα, 1.3 ριμπάουντ σε 25.3 λεπτά συμμετοχής, ενώ σούταρε με το εκπληκτικό 49% στο τρίποντο.

Ο 30χρονος άσος έχει αγωνιστεί ξανά στη χώρα μας το 2016 με τη φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις, όπου σε 12 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 16.3 πόντους, 7.3 ασίστ, 1.8 κλεψίματα, 2.8 ριμπάουντ σε 34.1 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας από το τρίποντο με 35% ευστοχία.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για έναν σκόρερ που όταν έχει ελευθερία κινήσεων μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να χαρίσει όμορφες στιγμές στους φιλάθλους, όπως στο παρακάτω βίντεο, που πρόλαβαν να δουν οι φίλαθλοι του Άρη μέχρι να διακοπεί η σεζόν λόγω κορωνοϊού.

 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts