Δεν “αναστήθηκε” στην Κατερίνη ο Ολυμπιακός Βόλου!

AURA TEO
red nose1

Σπουδαίο παιχνίδι είχαμε στην Κατερίνη, με τον Πιερικό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Football League και τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 1-1!

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 9ο λεπτό, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Τσαγκαλίδη από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Βουκελάτο όμως το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Τζήμας. Ο Πιερικός ωστόσο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, ευτυχώντας να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ από το αριστερά αιφνιδιάζοντας τον Ξενοδόχοβ, “κρεμώντας” ουσιαστικά τον κίπερ των ερυθρολεύκων για το 1-0!

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να ανασυνταχθεί και να βγάλει αντίδραση, κυκλοφόρησε τη μπάλα όμως δυσκολευόταν ιδιαίτερα στη δημιουργία μη μπορώντας να φτάσει σε κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια. Μάλιστα στο 41′ λίγο έλειψε να έχουμε το 2-0, όταν οι γηπεδούχοι βγήκαν με αξιώσεις στην κόντρα επίθεση, ο Δεμηρτζόγλου έδωσε στο Χαρτσιά, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ξενοδόχοβ. Έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να κρατά μεν τη μπάλα, αλλά τον Πιερικό να είναι εκείνος που πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος το μοτίβο δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να έχει τη μπάλα στα πόδια του, να παίρνει μέτρα στο γήπεδο αλλά να μη μετουσιώνει αυτή την κατοχή σε κάποια κλασσική ευκαιρία, πλην του δυνατού σουτ του Γκιοατά στο 68′ που πέρασε ψηλά άουτ. Ο Βασίλης Βούζας ανακάτεψε την τράπουλα θέλοντας να “φρεσκάρει” την ομάδα του και αν και τα πράγματα δεν εξελίσσονταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τελικά την πολυπόθητη ισοφάριση με μία στημένη φάση.

Συγκεκριμένα στο 76o λεπτό ο Νικλητσιώτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Φιλίποβιτς βρέθηκε σε επίκαιρη θέση και με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής νίκησε τον Τζήμα για το 1-1! Οι ερυθρόλευκοι.. πήραν τα πάνω τους και στο 80′ λίγο έλειψε να κάνουν την ολική ανατροπή, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικλητσιώτη να περνά ελάχιστα άουτ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη, με τα σουτ των Τοπαλίδη και Τζούριτς ωστόσο να μην καταλήγουν σε κάποια αξιοσημείωτη τελική. Έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον Πιερικό να διατηρείται στην 4η θέση και τους Βολιώτες να παραμένουν στην 5η με 13 βαθμούς.

20190610 234550 0000

Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό Βόλου η Τρίγλια στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, με τους ερυθρολεύκους να αγνοούν το τρίποντο τις τελευταίες 4 αγωνιστικές και να βρίσκονται στο -9 από την Καβάλα και την κορυφή!

Πιερικός: Τζήμας, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Ντόσης (62′ Τακίδης), Μακρής, Παπαδόπουλος (82′ Μπουζούκης), Ιντζόγλου, Χαρτσιάς (82′ Κριεμάντι), Δεμηρτζόγλου (75′ Μπουόλι), Γκατσολάρι (62′ Ίτσιος)

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Γκιοατά, Κόλα (73′ Ρόκας), Βουκελάτος, Βασιλούδης (65′ Νικλητσιώτης) Ερέρα (52′ Τζούριτς), Παπαδημητρίου

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts