Νίκη Βόλου: Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Βλαχομήτρου

AURA TEO
red nose1

Μπορεί η φετινή σεζόν για τη Νίκη Βόλου να έχει δρόμο ακόμα, καθώς υπολείπονται δέκα αγώνες για την ολοκλήρωση της, παρόλα αυτά, στο κυανόλευκο στρατόπεδο ήδη σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά, όπως δηλαδή και σε κάθε κλαμπ που σέβεται τον “εαυτό” του.

Ένα από τα “καυτά” θέματα είναι η ανάνεωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Βλαχομήτρο. Ο 24χρονος επιθετικός έχει πολλούς θαυμαστές εντός των τειχών, και η απόφαση για την ανανέωση του είναι ειλημμένη.

355056664 817671873033152 6119002193152747524 n

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έχει δώσει αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα (4 γκολ) παρότι δεν είναι το κλασσικό “εννιάρι”, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ. Εκτός της συμμετοχής του στη συγκοιμιδή των γκολ, το πάθος και η αυταπάρνηση του σε κάθε παιχνίδι είναι κάτι που κάνει “γκελ” και στην κερκίδα, κάτι που φάνηκε και στο ματς με τον Θεσπρωτό (13/3).

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω και αν κανείς συνυπολογίσει την αναγνώριση του Αλέκου Βοσνιάδη στο πρόσωπο του 24χρονου που του έχει “λύσει” τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις, η απόφαση για την παραμονή του ήταν ένα εύκολο συμπέρασμα από πλευράς κυανόλευκων.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της και μένει να φάνει εάν και ο ίδιος ο Βλαχομήτρος θέλει να παραμείνει κάτοικος Βόλου. Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 23 φορές με τη Νίκη, 18 στο πρωτάθλημα και πέντε στο Κύπελλο.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts