Νίκη Βόλου – Επισκοπή: Ατυχία και δυστοκία της στέρησαν τη νίκη!

AURA TEO
red nose1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με την Επισκοπή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη αν και ήταν σαφώς ανώτερη δεν κατάφερε να πάρει το δεύτερο σερί τρίποντο.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση για ποδόσφαιρο, δίνοντας πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή. Η Νίκη απείλησε πρώτη με τον Τζοβάρα να πιάνει δυνατή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκαρσία με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δήμιζα. Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς στη συνέχεια επιχείρησε να βγει στην επίθεση αλλά οι μακρινές μπαλιές με στόχο τον Σουμπασάκη και τον Τσιριγώτη, αναχαιστίστηκαν από τους αμυντικούς των κυανολέυκων.

355056664 817671873033152 6119002193152747524 n

Στο 19′ η Νίκη έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί με τον Μέτσε. Ο Ροχάνο έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Μέτσε, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Δήμιζα. Στο 27′ η Νίκη δημιούργησε ακόμη μία καλή στιγμή, ο Κρουθ να σεντράρε από τα δεξιά, Τζοβάρας κέρδίσε στον αέρα τον Ανδρικόπουλο με την μπάλα να περνάει πάνω από τα γκολποστ του Δήμιζα. Ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Aνδρικόπουλου στον Γκαρσία με τον διαιτητή Βουρνέλη να δείχνει πως δεν υπάρχει παράβαση. Στο 37′ και το 42′ η Νίκη έχασε ακόμα δύο καλές στιγμές. Αρχικά με μακρινό σουτ του Τζοβάρα το οποίο πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δήμιζα και στη συνέχεια με εκτέλεση φάουλ του Αλιατίδη με το σουτ του να περνάει μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη μπήκε καλύτερα και επέβαλλε τον ρυθμό της. Η πρώτη και πολύ μεγάλη στιγμή στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 52′ με τον Μέτσε. Ο Τζοβάρας κινήθηκε από τα αριστερά η μπάλα κόντραρε στον Ανδρέου και κατέληξε στον αμαρκάριστο Μέτσε ο οποίος από τα όρια της μεγάλης περιοχής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δημιζά με τον πορτιέρο της κρητικής ομάδας να παραχωρεί κόρνερ.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Στάικος Βεργέτης ανακάτεψε την τράπουλα, περνώντας τους Μπιτσάκο και Σαλαμούρα αντί των Μπόσιο και Γκαρσία. Στο 72′ η Επισκοπή πραγματοποίησε την πρώτη της καλή στιγμή με το δυνάτο σουτ του Παναγιωτίδη να μπλοκάρεται από τον Περιστερίδη. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι πολλές καθυστερήσεις από πλευράς Επισκοπής έριξαν κατακόρυφα το ρυθμό. Στο 89′ η Νίκη απώλεσε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκονζάλες για το 1-0 με τον Δημιζά να λέει “όχι” για πολλοστή φορά στους πάικτες της Νίκης. Στη συνέχεια της φάσης ο Μπιτσάκος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για “θέατρο”. Στο 90’+3 η Νίκη άγγιξε το 1-0 με τον Αλιατίδη να εκμεταλλεύεται τις κόντρες αλλά να μην μπορεί να πλασάρει σωστά από το ύψος του πέναλτι. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Στάικος Βεργέτης): Περιστερίδης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Πολίμος (Γκονζάλες 76′), Καλουτσικίδης (Τσιώλης 84′), Μπόσιο (Μπιτσάκος 61′), Μέτσε, Γκαρσία (Σαλαμούρας 61′), Τζοβάρας, Ροχάνο, Κρουθ

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Σουμπασάκης, Λίμα, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Τιάγκο, Τσιριγώτης (Βαρουξάκης 86′)

 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts