Μπάγιτς: Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν

AURA TEO
red nose1

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το μεσημέρι του Σαββάτου (26/3, 14:45), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής,  Βλάντιμιρ Μπάγιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

355056664 817671873033152 6119002193152747524 n

“Στα τελευταία παιχνίδια, έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε αρκετούς βαθμούς, έχουμε χτίσει το “σερί” μας και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα έχει, παράλληλα, πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο, με στόχο να έχουμε, όσο το δυνατόν, καλύτερο “πλασάρισμα” στο βαθμολογικό πίνακα.

Προετοιμαζόμαστε για τον Αλμωπό, τον αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο κι έχουμε εικόνα από την αντίπαλη ομάδα. Είναι ένα δυνατό σύνολο, που αγωνίζεται σκληρά στην άμυνα κι έχει έναν πολύ καλό επιθετικό, τον Ρόβα, που σκοράρει συνέχεια. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για τη νίκη.

Επιστρέφουμε στο Πανθεσσαλικό, καλώ όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πάρουμε ακόμα τρεις βαθμούς για την ομάδα μας”.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts