Με το.. αριστερό ο Θησέας στην Αγριά! (pic)

AURA TEO
red nose1

Δεν μπόρεσε να ξεκινήσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα ο Θησέας, ο οποίος ηττήθηκε στην Αγρία από τον Οπούντιο Μαρτίνου σε ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν περίμεναν πολλοί.

Σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν έχοντας δοκάρι στο 20ο λεπτό, με το 0-1 για τον Οπούντιο να γίνεται στο 30′ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου έδειχνε αιφνιδιασμένη και σπατάλησε τις καλές στιγμές που δημιούργησε στο πρώτο μέρος για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε, με το Θησέα να πιέζει και τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν χώρο στην κόντρα επίθεση, έχοντας παράλληλα σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα Φαλαγγίτη. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, με την ομάδα του Μαρτίνου να εκμεταλλεύεται τα λάθη του Θησέα και να επιστρέφει στη βάση της με το πολύτιμο 0-1 και τους 3 βαθμούς στις αποσκευές της.

Θησέας: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γουίχε, Γκάγκας, Μπόρας, Χατζησταμάτης, Βουρδάκης, Τσιανάκας, Βλάχος, Οικονόμου, Σιώμος

Αγωνίστηκαν και οι: Ρακής, Δουλάς, Λίτσος, Ζάχος

Δείτε τις εικόνες του regista.gr από τη συνάντηση:

DSC 0007 DSC 0009 DSC 0012 DSC 0023 DSC 0024 DSC 0043 DSC 0093

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts