Θα πάρει… κεφάλια ο Μονεμβασιώτης ενόψει Βόλου!

AURA TEO
red nose1

Σκασμένος ήταν μετά το τέλος του ματς και την ήττα από τη Λαμία μέσα στη Ριζούπολη ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Όπως μεταφέρει το a-sports o μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης παρέμεινε μαζί με συνεργάτες του και μέλη της διοίκησης για αρκετή ώρα μετά το σφύριγμα της λήξης στην κερκίδα και μιλούσε. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια όχι απλά γιατί η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από τους Φθιώτες, αλλά για τη γενικότερη εικόνα που παρουσίασαν οι «κυανόλευκοι» του Παράσχου με βασικότερο θέμα την έλλειψη πάθους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μονεμβασιώτης είναι αποφασισμένος να μην μείνει μόνο σε… τράβηγμα αφτιών, αλλά να πάρει… κεφάλια για αυτά τα φαινόμενα που διαπιστώθηκαν για δεύτερη φορά σε ματς με τη Λαμία (θυμίζουμε ότι και στο ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» ο Απόλλων Σμύρνης έκανε ένα από τα χειρότερα φετινά του παιχνίδια). Έτσι ορισμένοι θα κριθούν για τη συμπεριφορά και την απόδοση, που είχαν στις εν λόγω αναμετρήσεις σε σχέση με το μέλλον τους στη Ριζούπολη.

Οι διοικούντες την «Ελαφρά Ταξιαρχία», πάντως, ήταν έξαλλοι και για το εύκολο πέναλτι, το χέρι του Φατιόν, από το οποίο έμελε να προέλθει και το γκολ, που έκρινε τον αγώνα. Και η οργή τους δεν είχε να κάνει με τον καταλογισμό του -καθώς υπήρχε παράβαση-, αλλά με τον τρόπο που έγινε.

Τέλος, αρνητικά σχολιάστηκε και το γεγονός κάποιων επιλογών από τον πάγκο, όπως η μη χρησιμοποίηση στο αρχικό σχήμα του Μπαξεβανίδη από τη στιγμή, που δεν αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και οι χαρακτηριστικά καθυστερημένες αλλαγές…

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts