«Δεν θα δω το Μουντιάλ του Κατάρ, έχουν σκοτωθεί τόσοι εργάτες και θα πάμε να γιορτάσουμε;»

Regista Team12/01/2022
AURA TEO
red nose1

Ο Έρικ Καντονά μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Mail», ανέφερε ότι θα έπρεπε διοργανώσεις όπως είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο να γίνονται αφορμή για ενημέρωση, αφύπνιση και κινητοποίηση. Στην περίπτωση του Κατάρ, που θα φιλοξενήσει την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση τον προσεχή Νοέμβριο, τίποτα από αυτό δεν συμβαίνει.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν με νοιάζει καθόλου το Μουντιάλ αυτό. Δεν είναι πραγματικό Μουντιάλ για εμένα. Το Κατάρ δεν είναι μια ποδοσφαιρική χώρα. Δεν είμαι εναντίον της ιδέας να φιλοξενηθεί αυτή η διοργάνωση σε μια χώρα που μπορεί να προωθηθεί και να αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο, όπως συνέβη σε προηγούμενες δεκαετίες με τις ΗΠΑ και με τη Νότια Αφρική.

Στο Κατάρ δεν υπάρχει τίποτα, μόνο το χρήμα. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν και συμπεριφέρονται στους ανθρώπους που συμμετείχαν στην κατασκευή των γηπέδων είναι φρικτός. Τόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν. Και εμείς θα πάμε να γιορτάσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε ο Καντονά και συμπλήρωσε:

«Εγώ δεν θα το παρακολουθήσω. Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο είναι και μπίζνες, αλλά πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο μέρος δεν θα έπρεπε να δοθεί αυτή η ευκαιρία».

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.